Als ervaren horecaondernemer begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om je gasten steeds opnieuw te verrassen met smakelijke gerechten. Daarom staan onze culinaire specialisten paraat om je te inspireren met een uitgebreide verzameling recepten die perfect aansluiten bij jouw zaak.

recepten door onze
culinaire specialisten

Of je nu een café, restaurant of cateringbedrijf hebt, onze getalenteerde chef-koks werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat er altijd iets te vinden is dat naadloos past bij jouw menu. Elk recept is met zorg samengesteld om je te helpen je creativiteit de vrije loop te laten en je gasten te verrassen met nieuwe smaakervaringen.

De recepten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met heldere instructies en toegankelijke ingrediënten. Zo kun je snel aan de slag zonder gedoe. We moedigen je aan om de recepten uit te proberen en ze aan te passen aan jouw eigen stijl en de voorkeuren van je gasten. Vergeet niet om je succesverhalen en eventuele variaties met ons te delen via social media.

inspiratie
2025

2025

Rösti

Krokante rösti van geraspte aardappel met ei en zetmeel. Heerlijk als bijgerecht of onder een vlees- of visgerecht. Perfect voor 6 personen.

Lees meer

2025

Gegaarde flespompoen

Sous-vide gegaarde flespompoen met pompoencrème, rode biet, paddenstoelen en geroosterde macadamia’s - een verfijnd groentegerecht met oosterse kruiden

Lees meer

2025

Paddenstoelen rendang

Paddenstoelen rendang met kokosmelk, geroosterde kokos en spinazie - geserveerd met geurige pandanrijst voor een rijke en kruidige maaltijd.

Lees meer

2025

Hartige Pompoentaart

Hartige pompoentaart met lagen van flensjes, geroosterde pompoen, ricotta en kruiden - ideaal als vegetarisch hoofdgerecht of feestelijk bijgerecht.

Lees meer

2025

Gefrituurde champignons

Goudbruine gefrituurde champignons in bierbeslag met Provençaalse kruiden - geserveerd met romige knoflooksaus en verse peterselie.

Lees meer

2025

Aardappelsoep met eekhoorntjesbrood

Aardappelsoep met eekhoorntjesbrood

Lees meer

2025

Zweedse Hasselback

Ontdek de heerlijke Hasselback-aardappels: krokant van buiten, zacht van binnen, en vol smaak dankzij boter, kruiden en knoflook. Deze Zweedse klassieker uit de oven is perfect als feestelijk bijgerecht.

Lees meer

2025

Coq au vin met pompoenpuree

Traditioneel Frans comfortfood met een seizoens-twist

Lees meer

inspiratie &
recepten

Recept

Soep van witlof

Soep van witlof met geweckte appel en dragon room.

Lees meer

Recept

Dessert van banaan

Creatief met banaan: van klassiek bananenbrood tot spongecake, espuma, sous-vide, pindakaas en krokant bananenpapier.

Lees meer

Recept

Hazelnoten pavlova

Hazelnoten pavlova met dulce de leche crème en chocolade kroepoek.

Lees meer

Recept

Zalm Wellington

Zalm Wellington met kruidencrème, portobello, waterkers en rode kool crème.

Lees meer

Recept

Espuma aardappel

Espuma aardappel, met oester, mousserende wijn, dille, crème fraîche en haringkaviaar.

Lees meer

Recept

Tiramisu

Tiramisu met bokkenpootjes, pistache, cacao en espresso.

Lees meer

Recept

Churros met pompoenijs

Churros met pompoenijs en koffie espuma.

Lees meer

Recept

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk met rodewijnsaus

Lees meer
Quenelle tutorial

Recept

Quenelle

De perfecte quenelle in een handomdraai

Lees meer
Lamsbouillon recept vlees

Recept

Lamsbouillon 10 liter

Maak je eigen lamsbouillon

Lees meer

Recept

Gebakken zeebaars

Gebakken zeebaars met asperges en aardappelcrème

Lees meer

Recept

Kalfsoester

Kalfsoester met gebakken asperges

Lees meer

Recept

Gerookte eendenborstfilet

Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.

Lees meer

Recept

Braadstukken van wild

Braadstukken van wild met verschillende groenten

Lees meer

nog meer
inspiratie nodig?

Bauwien de Jong
Gastvrouw | Training & Experience Center

laat het
ons weten