Gepaneerde wilde eendenbout
met bloemkoolcreme,
prei en ketjap

Dit heb
je nodig

Wilde eendenbout geconfijt

200 gr
Art. nr.: 733024

Bestellen

Bellamy's bloemkoolcrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 814589

Bestellen

Prei gesneden 5 mm

Zak à 500 gr
Art. nr.: 601551

Bestellen

Yama panko

Zak à 1 kg
Art. nr.: 810510

Bestellen

Shiso purper

Per bakje
Art. nr.: 322253

Bestellen

Yindee ketjap manis

Fles à 1 lt
Art. nr.: 810858

Bestellen

Gepaneerde wilde eendenbout
Voorgerecht

Een knapperige en volle smaakbeleving! De gepaneerde wilde eendenbout heeft een heerlijk krokante korst en sappig vlees, perfect in combinatie met de romige bloemkoolcrème. De zachte prei en een vleugje ketjap zorgen voor een mooie balans tussen hartig en zoet. Een verrassend en verfijnd gerecht!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer