Boeuf Bourguignon
met geroosterde aardappel,
pastinaakcreme en wokmix

Dit heb
je nodig

Runder Boeuf Bourguignon kant en klaar

Bak à 2 kg
Art. nr.: 501867

Bestellen

Bellamy's pastinaakcrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 903907

Bestellen

Aardappel blok 20 mm

Zak à 1 kg
Art. nr.: 125050

Bestellen

Roerbakgroenten

Zak à 1 kg
Art. nr.: 125605

Bestellen

Cress Affilla

Per bakje
Art. nr.: 695718

Bestellen

Boeuf Bourguignon
Hoofdgerecht

Een Franse klassieker boordevol smaak! De langzaam gegaarde Boeuf Bourguignon is rijk en vol van smaak, perfect in balans met de romige pastinaakcrème. Geroosterde aardappelen zorgen voor een knapperige bite, terwijl de wokmix een frisse en verrassende twist aan het gerecht geeft. Comfort food op z’n best!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer