Gegrilde lamsbout provence met bloemkoolcreme, bospeen, relish en paddenstoelensaus

Dit heb
je nodig

Lamsbout Provence

Per stuk à ca. 1,5 kg
Art. nr.: 807426

Bestellen

Waspeen panklaar

Zak à 1 kg
Art. nr.: 125420

Bestellen

Bellamy's bloemkoolcrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 814589

Bestellen

Jeremy’s relish crispy green

Pot à 340 gr
Art. nr.: 813899

Bestellen

Cress Affilla

Per bakje
Art. nr.: 695718

Bestellen

Bellamy's witte wijnsaus

Emmer à 500 ml
Art. nr.: 907764

Bestellen

Gegrilde lamsbout provence
Hoofdgerecht

Sappig en vol van smaak, gekruid met Provençaalse kruiden voor een kruidige en aromatische touch. De romige bloemkoolcrème en zoete bospeen zorgen voor een mooie balans, terwijl de relish een frisse tegenhanger biedt. Afgemaakt met een rijke paddenstoelensaus voor extra diepte. Een elegant en hartig gerecht met een Franse twist!

Passie van
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan het chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer