Runderstoof met pompoencreme,
geroosterde pompoen, rucola
en pompoenpitten

Dit heb
je nodig

Runder stoofvlees kant en klaar

Bak à 2 kg
Art. nr.: 907799

Bestellen

Garde d'or demi glace saus

Pak à 1 lt
Art. nr.: 308307

Bestellen

Rucola

Bak à 125 gr
Art. nr.: 322245

Bestellen

Bellamy's pompoencrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 904047

Bestellen

Pompoen blok 10 mm

Zak à 1 kg
Art. nr.: 690147

Bestellen

VanWijck pompoenpitten

Bak à 900 gr
Art. nr.: 539686

Bestellen

Runderstoof
Hoofdgerecht

Een heerlijk hartig en romig gerecht! De malse runderstoof is langzaam gegaard voor een diepe, volle smaak, perfect in combinatie met de zachte pompoencrème. Geroosterde pompoen voegt een lichtzoete, nootachtige twist toe, terwijl de rucola voor een frisse bite zorgt. Afgewerkt met knapperige pompoenpitten voor extra textuur. Een echte seizoensfavoriet!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer