Iberico ribfingers
met rode linzensoep en spitskool

dit heb
je nodig

Iberico ribfingers kant en klaar

Pak à ca. 1 kg
Art. nr.: 807424

Bestellen

Bellamy's rode linzensoep

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 814585

Bestellen

Spitskool gesneden 4 mm fijn

Zak à 1 kg
Art. nr.: 321931

Bestellen

Shiso purper

Per bakje
Art. nr.: 322253

Bestellen

Iberico ribfingers
Voorgerecht

Een robuuste en smaakvolle combinatie! De malse Iberico ribfingers zijn heerlijk sappig en vol van smaak, perfect in balans met de kruidige rode linzensoep. De knapperige spitskool zorgt voor een frisse bite, waardoor dit gerecht zowel hartig als verrassend licht aanvoelt. Comfort food met een verfijnde touch!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer