Franse vissoep
met kabeljauw, mosselen,
rouille en tomaten toast

Dit heb
je nodig

Bellamy's Franse vissoep

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 903921

Bestellen

Bellamy's saffraan rouille

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 907421

Bestellen

Jos Poell toast olijf/tomaat vegan

Doos à 108 stuks
Art. nr.: 907743

Bestellen

Kabeljauw

Art. nr.: 814551

Bestellen

Mosselen

Bak 1kg
Art. nr.: 391344

Bestellen

Franse vissoep met kabeljauw,
mosselen, rouille en tomaten toast

Een klassieker uit de Franse keuken, vol smaak en diepte! Deze rijke vissoep bevat malse stukjes kabeljauw en sappige mosselen, met een hint van kruiden die de soep extra aromatisch maken. De romige rouille en knapperige tomaten toast zorgen voor de perfecte aanvulling, waardoor elke lepel vol beleving zit. Een heerlijke, hartverwarmende maaltijd!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer