Wilde fazantenbout
met pompoencreme,
pompoen zoet zuur en
geroosterde pompoen pitten

Dit heb
je nodig

Fazantenbout geconfijt

Per 10 stuks à ca. 175 gr
Art. nr.: 904271

Bestellen

Bellamy's pompoencrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 904047

Bestellen

Pompoen spirelli

Bak à 500 gr
Art. nr.: 907855

Bestellen

VanWijck pepita’s (pompoenpitten)

Bak à 1000 gr
Art. nr.: 539686

Bestellen

Cress Vene

Per bakje
Art. nr.: 801720

Bestellen

Sushi seasoning

Fles à 360 ml
Art. nr.: 903781

Bestellen

Wilde fazantenbout
Hoofdgerecht

Een ambachtelijk bereide fazantenbout met een diepe, volle smaak. De romige pompoencrème zorgt voor een zachte tegenhanger, terwijl het zoetzuur van pompoen een frisse twist geeft. Afgemaakt met knapperig geroosterde pompoenpitten voor een subtiele bite. Een herfstig gerecht vol karakter!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer