Geglaceerde kalfswang met
zoete aardappel, bloemkoolcreme
en parmezaan krokant

Dit heb
je nodig

Kalfswangetjes in rode wijn kant en klaar

Pak à 2 kg
Art. nr.: 807760

Bestellen

Zoete aardappel blok 20 mm

Zak à 1 kg
Art. nr.: 807120

Bestellen

Bellamy's bloemkoolcrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 814589

Bestellen

Cress Daikon

Per bakje
Art. nr.: 127610

Bestellen

Didess parmesan decor

Doos 50 stuks à 20 gr
Art. nr.: 809039

Bestellen

Geglaceerde kalfswang
Hoofdgerecht

Boterzacht en langzaam gegaard, met een rijke glans van de jus. De romige bloemkoolcrème en de zachte zoete aardappel zorgen voor een mooie balans tussen hartig en zoet. Afgemaakt met een krokantje van Parmezaan voor een diepe, umami bite. Een elegant en troostrijk gerecht!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer