Maiskipfilet met steranijs,
tagliatella nero, pompoen
spirelli en arrabiata saus

Dit heb
je nodig

Maiskipfilet supreme steranijs kant en klaar

Pak 6 stuks à 180 gr
Art. nr.: 907911

Bestellen

Tagliatella nero

Bak à 1 kg
Art. nr.: 907757

Bestellen

Bresc arrabiata vegan

Pot à 450 gr
Art. nr.: 813416

Bestellen

Bellamy's arrabiata saus

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 907484

Bestellen

Pompoen spirelli

Bak à 500 gr
Art. nr.: 907855

Bestellen

Kastanje champignon parten

Zak à 1 kg
Art. nr.: 810573

Bestellen

Maiskipfilet
Hoofdgerecht

Een verfijnde combinatie van kruidig en pittig! De malse maiskipfilet krijgt een subtiele zoete en aromatische toets door de steranijs. De tagliatelle nero voegt een luxe en lichte zeeachtige smaak toe, terwijl de pompoenspiralen voor een zachte, lichtzoete tegenhanger zorgen. De pittige arrabbiatasaus maakt het geheel af met een heerlijke kick. Een spannend en perfect gebalanceerd gerecht!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chef Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer