Geroosterde brisket
met salade, Taggiasche olijven,
zongedroogde tomaat
en panzanella

Dit heb
je nodig

Smokey beef brisket kant en klaar

Per stuk à ca.2 kg
Art. nr.: 903536

Bestellen

Soleggiato Zongedroogde tomaten

Bak à 1 kg
Art. nr.: 654620

Bestellen

Jos Poell toast olijf/tomaat

Doos à 108 stuks
Art. nr.: 907743

Bestellen

Taggiasche olijven pitloos

Pot à 800 gr
Art. nr.: 806789

Bestellen

Bellamy's panzanella

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 907477

Bestellen

Koolsalade mix

Zak à 1 kg
Art. nr.: 125500

Bestellen

Geroosterde brisket
Hoofdgerecht

Een heerlijke combinatie van robuust en verfijnd! De langzaam geroosterde brisket is sappig en vol van smaak, perfect in balans met de frisse salade. De Taggiasche olijven en zongedroogde tomaten zorgen voor een mediterraanse touch, terwijl de panzanella – een klassieke broodsalade – het geheel een lekkere bite en extra diepte geeft. Een smaakvol en zomers gerecht!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer