We zijn een totaalleverancier en partner voor de horeca en grootverbruiker. En met totaal bedoelen we ook totaal. Naast een breed assortiment in droge kruidenierswaren, diepvries, non-food en dranken, hebben wij een compleet verscentrum met eigen AGF-afdeling en -snijderij, horecaslagerij en visgroothandel. Bovendien bieden we in eigen huis ontwikkelde merkconcepten in brood en banket, koffie en softijs.

VHC ActiFood,
meedenkende
businesspartner

Natuurlijk, onze basis is het inkopen en bezorgen van eerlijke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar ook op vakmatig, horecatechnisch en zakelijk gebied kunnen we jou van dienst zijn. Denk aan verkoopondersteuning, workshops, (wijn)proeverijen, trainingen en erkende horecaopleidingen. Of aan advies bij het ontwikkelen van innoverende concepten, recepten en succesvolle franchiseformules.

 

VHC Groep
landelijke dekking met lokale partners

  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Vandaag besteld morgen in huis
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Langetermijnrelaties
  • Servicegericht

echt persoonlijk en betrokken
jouw succes is ons succes

Daarom gaan we voor een langetermijnrelatie. Voor échte, persoonlijke betrokkenheid. Zo heb je altijd een direct lijntje met een eigen,
vaste accountmanager. Een inspirerende sparringpartner die meedenkt.
Hoe speel ik slim in op nieuwe foodtrends en seizoenen? Hoe vergroot ik mijn marge en blijf ik toch betaalbaar voor de gasten? Is een beperkte of uitgebreide kaart beter? Kan de wijnkaart beter? Welke vraag je ook hebt, met alle horecakennis die VHC ActiFood in huis heeft komen we er altijd uit.

VHC Vestigingen

VHC Groep
landelijke dekking
met lokale partners

Nuchter. Eerlijk. Vriendelijk. Hardwerkend. Betrokken. Verbindend. Servicegericht. Dat zijn de kernwaarden van VHC Groep die bestaat uit vier partners. Samen bieden we een landelijke dekking in combinatie met lokale kennis en inkoopkracht. VHC ActiFood is vooral actief in het noorden en noordoosten van het land. We leveren zelfs op de Waddeneilanden Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Vlieland.

waarom
VHC ActiFood?

Klanten kiezen voor ons vanwege het totaalaanbod. En blijven bij ons vanwege onze brede service, maatwerk, bestelgemak en persoonlijke aandacht. Want niets is ons te veel om jouw inkoopproces te verbeteren en zo bij te dragen aan de kwaliteit, uitstraling en winstgevendheid van je horecaonderneming.

Totaalaanbod
Als totaalleverancier bieden we een breed assortiment in droge kruidenierswaren, diepvries, non-food en dranken. We beschikken over een compleet verscentrum met een eigen AGF-afdeling, horecaslagerij en visgroothandel. Verse producten worden naar wens samengesteld, gesneden en geportioneerd. Daarnaast bieden we in eigen huis ontwikkelde merkconcepten in brood en banket, koffie en softijs die additionele omzetkansen bieden.

Brede service
Met ruim 350 medewerkers en een groot salesteam halen we elke dag alles uit de kast om je snel en flexibel te servicen. Zodat je amper om hoeft te kijken naar het dagelijkse inkoopproces. Ook kunnen we je ondersteunen met tal van bedrijfsmatige diensten. In onze kookstudio en opleidingscentrum geven we workshops, (wijn)proeverijen, cursussen, barista-trainingen en verzorgen we SVH-erkende horecaopleidingen. Een must om succesvol te blijven en personeel aan je te binden.

sterk
in eigen
regio

Zuurvlees is populairder in Limburg dan in Groningen. En Friese kruidkoek loopt minder hard in Zeeland. Elke regio heeft zo z’n eigen eetcultuur, streekgerechten en manier van zaken doen.

Alle bezorggroothandels binnen VHC Groep hebben dan ook hun eigen signatuur, karakter en assortiment waarmee ze de horeca en grootverbruikers in hun regio optimaal bedienen maar wat alle partners met VHC ActiFood gemeen hebben is dat ze uitblinken in vers, sublieme kwaliteit, vlekkeloze logistiek, duurzaamheid en persoonlijke service.

persoonlijk
kennismaken?

Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding: nog altijd de beste manier om te laten zien wat we voor jou kunnen betekenen. Neem telefonisch contact met ons op via 0516 567 107 en een afspraak is zo geregeld of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Koenraad Winter & Evert Blaauw
Algemeen Directeur | Commercieel Directeur

laat hier
je gegevens
achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.