Hertenstoof met stoofpeer, roseval aardappel, rode kool, tahoon en pastinaakcreme

Dit heb
je nodig

Ree stoofschotel in saus

Doos 4 stuks à 1 kg
Art. nr.: 813489

Bestellen

Nestor stoofperen half

Blik 3 stuks à 3 lt
Art. nr.: 280186

Bestellen

Roseval blok

Zak à 1 kg
Art. nr.: 125130

Bestellen

Bellamy's pastinaakcrème

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 903904

Bestellen

Cress Tahoon

Per bakje
Art. nr.: 695726

Bestellen

Rode kool

Pak à 1 kg
Art. nr.: 297003

Bestellen

Hertenstoof
Hoofdgerecht

Een rijke en malse hertenstoof, langzaam gegaard voor een diepe, volle smaak. De zoete stoofpeer en kruidige rode kool zorgen voor een perfecte balans, terwijl de Roseval-aardappelen een stevige bite geven. De romige pastinaakcrème en de nootachtige tahoon maken het geheel compleet. Een hartverwarmend gerecht voor de liefhebber van pure smaken!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer