Coq au vin met geroosterde krieltjes
en kastanje champigons

Dit heb
je nodig

Coq au vin kipfilet kant en klaar

Pak à 1 kg
Art. nr.: 907806

Bestellen

Kriel gewassen

Zak à 1 kg
Art. nr.: 562289

Bestellen

Kastanje champignon parten

Zak à 1 kg
Art. nr.: 810573

Bestellen

Peterselie blad

Per bos
Art. nr.: 590568

Bestellen

Coq au vin
met geroosterde krieltjes
en kastanje champigons

Een echte Franse klassieker! De coq au vin is langzaam gegaard in een rijke rode wijnsaus, waardoor de kip heerlijk mals en vol van smaak is. Geroosterde krieltjes zorgen voor een krokante bite, terwijl de kastanjechampignons het gerecht extra diepte en hartigheid geven. Een warme, smaakvolle maaltijd met een vleugje bistro-charme!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer