Onze foodconcepten zijn er volledig op gericht om commerciële kansen te creëren en het maximale te halen uit jouw eigen onderneming.

Onze sterke merken hebben wij ontwikkeld met het oog op onze afnemers. De merken zijn een optimale mix van prijs en kwaliteit en zijn een uitmuntende aanvulling op jouw assortiment.

Coolbreak

CoolBreak biedt een allesomvattend concept met sterke ondersteuning, waarbij we een sterke focus leggen op kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment van grondstoffen, disposables en accessoires zorgt voor een volledig ijsconcept. Wat CoolBreak echt onderscheidt, is ons ruime aanbod aan promotiematerialen en professionele verkoopondersteuning.

We ambiëren niet slechts een naam te zijn in de wereld van softijs; we streven ernaar een toonaangevend concept te zijn. Met dit concept willen we jou als ondernemer assisteren om meer omzet te genereren uit je softijsverkoop. De sprankeling in de ogen van jouw klanten is voor ons een waardevolle erkenning en een teken van succes.

Meer info

Chaupain

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. We reizen door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste ingrediënten. Daardoor kunnen wij brood aanbieden, zoals brood bedoeld is: ambachtelijk gemaakt, met liefde en gevoel voor traditie. Dankzij onze ruime kennis en ervaring leveren we meer dan ‘slechts’ een product.

Chaupain levert een totaaloplossing voor horecaondernemers. Het ruime assortiment bestaat uit onder andere ambachtelijke brood- en patisserieproducten. Hierbij staat de beste kwaliteit en een eerlijke prijs voorop.

Meer info

Mescoo

Mescoo is een eigentijds en modern vormgegeven koffieconcept, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Het Mescoo-concept biedt je niet alleen kwalitatief hoogwaardige koffie, maar ook een professionele uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke cappuccino, krachtige espresso of romige café au lait, met Mescoo kun je je klanten altijd verrassen met heerlijk geurende, verse koffie.

Mescoo is ontworpen voor locaties waar snelheid en gemak van essentieel belang zijn, zoals horecagelegenheden, sportkantines, scholen, kantoren en bedrijven. Voor elke locatie en behoefte heeft Mescoo een oplossing op maat. We staan klaar om je te adviseren over welke oplossing het beste bij jou past.

Meer info

TastyBreak

De traditionele Luikse wafel biedt vele serveermogelijkheden. Je kunt de wafel klassiek serveren met poedersuiker, of je kunt de wafel combineren met ijs en fruit.

De nieuwste trend, Bubble Waffles, is een uniek product met talloze toepassingen. Wat dacht je van een Bubble Waffle met een heerlijke bol roomijs en vers fruit? Of misschien een Bubble Waffle gevuld met softijs en chocolade krullen?

De Bubble Waffle kan op verschillende manieren gepresenteerd worden, maar het is belangrijk dat je klanten de wafel gemakkelijk kunnen eten. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er stevige sleeves beschikbaar om de Bubble Waffles in te serveren.

Meer info

sterke
merken

Concept

Chaupain

Door de diepgaande expertise van Chaupain bieden we niet alleen een product, maar een complete oplossing voor horecaondernemers.

Lees meer

Concept

Tastybreak

De traditionele Luikse wafel biedt vele serveermogelijkheden.

Lees meer

Concept

Mescoo

Het Mescoo-concept presenteert een breed scala aan betrouwbare en compacte Mescoo koffiemachines en accessoires.

Lees meer