Barry van der Meulen, het hoofd van de Financiële Administratie bij VHC ActiFood, is een man van vele talenten. Geboren en getogen in het pittoreske Bakkeveen, voelt hij zich helemaal thuis in het hart van het bedrijf. Met een flinke dosis ervaring van bijna 22 jaar, is Barry een waardevol lid van het team. Hij […]

Lees meer
Anita van Urk - Human Resources

Voor het interview met Anita van Urk begaf Larissa zich deze keer naar kantoren op de zuidkant, op zoek naar het HR-kantoor. Daar trof ze onze toegewijde HR-Adviseur met een schat aan ervaringen. “Fijn dat je er bent,” begroet ze Larissa met een stralende glimlach terwijl ze de laatste dossiers ordent. Liefde voor het vak […]

Lees meer
Marcel Kootstra - Inkoop

Het is de 24e van de maand, dus we zijn weer op pad! We treffen Marcel Kootstra in zijn kantoor op de oostkant van het gebouw. Met zijn 51 jaar straalt hij ervaring en toewijding uit. Sinds de oprichting van VHC ActiFood in januari 2000 is Marcel al bij het bedrijf: hij begon als chauffeur […]

Lees meer
Theun Rooks - Voedsel

Op zoek naar Theun. Ik loop ‘m tegen het lijf bij de versafdelingen, aan de oostkant van het ActiFoodpand. Theun is nog niet zo lang werkzaam bij VHC ActiFood, maar nu al druk aan de slag als kwaliteits- en productmanager. Zijn ogen lichten op als hij vertelt over zijn werk en hoe hij hier terecht […]

Lees meer
duurzame gastronomie bij VHC ActiFood

18 juni De Dag van de Duurzame Gastronomie: een dag waarbij we stilstaan bij duurzame gewoontes in de keuken en samenwerkingen met lokale producenten. Zo is VHC ActiFood bijvoorbeeld trotse partner van Euro-Toques, een voorstander van gezonde, ambachtelijke en natuurzuivere producten. Wat de dag van de gastronomie verder precies inhoud? Dat lees je in dit […]

Lees meer

Op een zomerse dag spreek ik af met Theun Rooks, voor velen bekend als de chef-kok van Lyf’s, maar tegenwoordig tegen het lijf te lopen bij VHC ActiFood. Sinds kort vervult hij hier de rol van product- en kwaliteitsmanager. Rooks culinaire reis is er een van passie, toewijding en een onophoudelijke zoektocht naar perfectie. “Vanaf […]

Lees meer

Voor de aanvang van de Boerenstreekmarkt ga ik eropuit, op zoek naar onze juryleden. Stuk voor stuk talentvol, ieder in de richting van hun eigen specialisme. En uiteraard staat alles in het teken van lokale producten en jonge talenten. Tóch kijk ik tijdens mijn interviews een stukje verder dan dat. Wat drijft deze ervaren koks […]

Lees meer

Voor de aanvang van de Boerenstreekmarkt ga ik op zoek naar onze juryleden, stuk voor stuk talentvol en gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Ditmaal spreek ik met Peter Zijlstra, een chef met diepe wortels in de Friese culinaire wereld en een bijzondere passie voor lokale producten. Zijlstra’s reis in de culinaire wereld begon bescheiden, maar […]

Lees meer

Larissa is vandaag op zoek naar onze altijd vrolijke kantinemedewerker. Jootje, ofwel Joanna Leonen, is een bekend gezicht bij VHC ActiFood. Hoewel ze van oorsprong Filipijns is, is ze inmiddels flink wat jaren trotse inwoner van Nederland. Ze woont al 25 jaar samen met haar man Marcel Kootstra, werkzaam op de inkoopafdeling van VHC ActiFood. […]

Lees meer

Het is weer de 24e van de maand en dat betekent ons journalistieke talent van de binnendienst er weer op uit is gegaan. Minke ging op zoek naar Gerja van Veen, onze vrolijke en gedreven collega die te vinden is in het Training & Experience Center van VHC ActiFood. Gerja, die in Assen woont met […]

Lees meer