Als je bij VHC ActiFood komt werken, kun je rekenen op een inspirerende en dynamische werkomgeving. We zijn een hecht team dat gedreven is om de beste service te bieden aan onze klanten.

vacatures
VHC ActiFood

Magazijn medewerker pompwagen

open en
informele
werksfeer

Bij VHC ActiFood geloven we in teamwork en open communicatie. Samen zorgen we ervoor dat we de verwachtingen van onze klanten overtreffen en de hoogste kwaliteit leveren. We moedigen creativiteit en initiatief aan, waardoor er ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Als medewerker bij VHC ActiFood speel je een essentiële rol in ons bedrijf. Of je nu werkt als orderpicker, magazijnmedewerker of in de klantenservice, je maakt deel uit van een team dat ervoor zorgt dat alle bestellingen tijdig en nauwkeurig worden verwerkt.

Magazijn droogwaren

We bieden ook flexibele werktijden, zodat je werk kunt combineren met andere verantwoordelijkheden of persoonlijke interesses. We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften en verplichtingen heeft, en streven ernaar om een goede werk-privébalans te creëren.

Bij VHC ActiFood streven we naar een positieve en stimulerende bedrijfscultuur. We geloven in erkenning en waardering voor de inzet en prestaties van onze medewerkers. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, zoals trainingen en workshops.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van ons team van gedreven professionals? Bekijk dan onze vacatures en ontdek de mogelijkheden om bij VHC ActiFood te werken. Samen gaan we voor succes en groei!

Let op: De beschikbaarheid van vacatures kan variëren. Bezoek onze website regelmatig voor de meest actuele vacatures en sollicitatie-informatie.
Onthoud dat jouw inzet, toewijding en teamwork van onschatbare waarde zijn voor het succes van VHC ActiFood. We kijken ernaar uit om jou als onderdeel van ons team te verwelkomen!

“Werken bij VHC ActiFood is niet zomaar een baan. Samenwerken en ontwikkelen is waar we voor staan. Als commercieel directeur, rij ik zelf ook nog op de vrachtwagen!”

Koenraad Winter & Evert Blaauw
Algemeen Directeur | Commercieel Directeur

Bekijk vacatures

vragen over
onze vacatures?

Floris Bosma
Magazijn manager

neem
contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.