VHC ActiFood biedt elk jaar weer verschillende interessante workshops. Van inspiratiedagen tot een cursus gastologie. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle horeca zaak te onderhouden.

onze
workshops

Workshop

20 november

Special Cacaobotertechniek – Airbrush

Expert Hidde de Brabander deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.

Lees meer

Workshop

23 november vanaf 12:00

Masterclass van Jeroen van Oijen

Jeroen van Oijen is Chef on a Mission. Hij reist de wereld rond op zoek naar de oorsprong van de 100 populairste gerechten ter wereld. Alle kennis die hij verzamelt, èn zijn ruim 35 jaar ervaring als chef combineert hij om een serie kookboeken te maken onder de naam Master the Originals.

Lees meer

Inspiratie

2 december vanaf 12:00

CookingLive Rational 2 december

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Training

Training op aanvraag

Training bedieningspersoneel

Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit?

Lees meer

Opleiding

voorjaar 2025

Opleiding basis chocolatier, door patisserie academy on tour

De cursus Basis Chocolatier gedurende vier weken, één dag in de week plaats

Lees meer

Beurs

20 & 21 januari 2025 vanaf 14:00

25 jaar VHC ActiFood beurs

In 2025 bestaat VHC ActiFood 25 jaar! Dit willen wij groots met jullie vieren.

Lees meer

wij helpen
je graag
verder

Edwin Bokkers
Culinair Specialist

laat hier
je gegevens
achter