Als horecaondernemer weet je dat jouw gasten vooral op zoek zijn naar een mooie beleving. Of het nu gaat om een toprestaurant, hotel, bistro, eetcafé, lunchroom, pannenkoekenhuis of cafetaria: als de sfeer klopt, creëer je voor jouw gasten ‘instagrammable’ momenten.

De juiste presentatie en aankleding is dan ook essentieel voor elk horecaconcept. Laat je inspireren in ons Experience Center op het gebied van de presentatie-mogelijkheden van jouw gerechten en producten! Ontdek gevarieerde stijlen in serviesgoed, bestek, glaswerk, menustandaards en noem maar op. Ook voor je professionele keukeninrichting kun je bij ons terecht.

een breed assortiment om aan jouw behoeften te voldoen

Ons assortiment van non-food artikelen is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van jouw horecabedrijf te voldoen. Wij begrijpen dat de juiste meubels en het geschikte servies de sfeer en uitstraling van jouw zaak bepalen.

creëer de perfecte ambiance
met meubels
en servies

Daarom bieden wij een ruime keuze aan meubels, van comfortabele stoelen tot stijlvolle tafels, zodat je de perfecte ambiance kunt creëren voor je gasten. Ons assortiment servies omvat diverse stijlen en materialen, waardoor je jouw gerechten op een elegante en aantrekkelijke manier kunt presenteren.

hoogwaardig keukenmateriaal en efficiënte keukeninrichting

Naast meubels en servies bieden wij ook een breed scala aan keukenmateriaal. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige pannen, professionele keukenapparatuur of praktische keukentools, wij hebben alles wat jij nodig hebt om je culinaire creaties tot leven te brengen. Ons assortiment omvat ook essentiële keukeninrichting, zoals opslagoplossingen, werktafels en afzuigkappen, waarmee je een efficiënte en goed georganiseerde keuken kunt creëren.

ervaar
onze
showroom

Inspiratie en advies op maat

Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes, nodigen wij je graag uit in onze showroom. Onze showroom is specifiek gericht op tafelpresentatie en biedt een inspirerende omgeving waar jij de verschillende non-food artikelen kunt bekijken en ervaren. Van porselein en bestek tot glaswerk en menumappen, je vindt hier alles wat je nodig heeft om jouw tafels op te maken. Daarnaast kunnen onze experts je adviseren over de ideale keukeninrichting en helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw horecabedrijf.

Jouw betrouwbare partner in het runnen van jouw horecabedrijf

Bij VHC ActiFood streven we ernaar om jouw partner te zijn in het succesvol runnen van jouw horecabedrijf. We begrijpen dat het selecteren van de juiste non-food artikelen een belangrijke rol speelt in het creëren van een unieke en gastvrije ervaring voor jouw klanten.

benieuwd naar
de mogelijkheden?

Mariëlle Klaassen-Grit
Non-Food Specialist

neem
contact
op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.