Family kindermenu's, hamburger en friet

Family

Dit staat voor een warm welkom, eten in een ongedwongen sfeer, een luxe cafetaria, met een uitnodigende inrichting, klantvriendelijk, lekker eten en beleving. Family is er voor de hele familie, van kindermenu’s en salades tot stevige Family-burgers.

Meer info

Foodmaster

Een traditionele Hollandse cafetaria in een modern jasje. De frituurcultuur en producten van goede kwaliteit staan centraal, zoals vers belegde broodjes, frites en menu’s voor lunch en diner. De uitstraling is vriendelijk brutaal.

Meer info

Vital4Skool

Met de formule Vital4Skool, gezonde schoolcatering voor leerlingen en medewerkers, willen wij een bijdrage leveren aan een goede leefstijl. Vital4Skool biedt uitgebalanceerde producten, zoals een broodje kaas, gezonde soep en een frisse smoothie. Vital4Skool heeft de NFV Franchise Trofee gewonnen (Nederlandse Franchise Vereniging).

Meer info

Snackpoint

Een samenwerkingsverband van zelfstandige snackbars en cafetaria’s. De formule staat voor vertrouwde kwaliteit, strenge hygiëne, gedegen vakmanschap, uitsluitend topmerken, grandioze acties en de unieke kidzklub. Elke maand presenteert Snackpoint aansprekende acties.

Meer info