In de dynamische wereld van de horeca, waar trends zich snel ontwikkelen en uitdagingen voortdurend aanwezig zijn, is het essentieel om vooruit te denken en je aan te passen aan de steeds veranderende omstandigheden. Van de opkomst van nieuwe eetgewoonten tot de druk van stijgende kosten en personeelstekorten, als horecaondernemer sta je voor allerlei uitdagingen en kansen.

“We streven naar culinaire perfectie, zonder uren in de keuken te staan.”
Graag introduceren we onze innovatieve oplossing voor chefs: CHEFS GEMAK.

Ontdek hoe onze gemaksrecepten een perfecte aanvulling vormen op jouw keuken. Leer hoe ze je kunnen helpen om efficiënter te werken, kosten te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van je gerechten te waarborgen.

Bekijk de folder

Chefs gemak
uit het boek

Borrel

Chefs Gemak – Loaded nacho’s

Loaded nacho's met hete kipreepjes, koriander en barbecue saus

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Vitello

Italian flatbread met vitello, salade,
gepekelde rode ui en caesardressing

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Eendenborst

Tamme eendenborst rollade
met Italian flatbread,
mizuna, mosterdmayonaise
en paddenstoelen

Lees meer

Chefs Gemak

Taco runder chuck-eye

Taco runder chuck-eye met
koolsalade, gefermenteerde
knoflookmayonaise en furikake

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Kipdij

Kipdij met groene kruiden
in tempura beslag, sriracha saus, sesam,
harissamayonaise en lente ui

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Tamme eendenborst

Geroosterd krentenbrood
met harissamayonaise, gerookte tamme
eendenborst en asperge scheut

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Eend rilette

Noten vijgenbrood
met geconfijte eend rilette,
witlof, appel en
frambozen dressing

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Lamsschenkel

Lamsschenkel met aardappel-
puree, Italiaanse groenten mix,
arrabiata en rucola

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Hazenpeper in wildsaus

Hazenpeper in wildsaus met geroosterde kriel, brioche, rode kool en wortelsalade
en frambozendressing

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Gegrilde lamsbout provence

Gegrilde lamsbout provence met bloemkoolcreme, bospeen, relish en paddenstoelensaus

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Geglaceerde kalfswang

Geglaceerde kalfswang met
zoete aardappel, bloemkoolcreme
en parmezaan krokant

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Wilde fazantenbout

Wilde fazantenbout
met pompoencreme,
pompoen zoet zuur en
geroosterde pompoen pitten

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Hertenstoof

Hertenstoof met stoofpeer, roseval aardappel, rode kool, tahoon en pastinaakcreme

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Roadkill chicken

Roadkill chicken met geroosterde citroen, peen, rode ui, venkel en aioli

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Kiprollade

Kiprollade
met roseval aardappel,
bospeen en pompoencreme

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Maiskipfilet met steranijs

Maiskipfilet met steranijs,
tagliatella nero, pompoen
spirelli en arrabiata saus

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Geroosterde brisket

Geroosterde brisket
met salade, Taggiasche olijven,
zongedroogde tomaat
en panzanella

Lees meer

Chefs Gemak

Chefs Gemak – Oerhammetje

Oerhammetje met geroosterde kriel,
mosterdmayonaise en wok mix

Lees meer

nog meer
recepten nodig?

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

laat het
ons weten