BRC
certificaat

Waarom ons BRC-certificaat van belang is voor jou:

Voedselveiligheid is onze prioriteit: Het BRC-certificaat staat garant voor ons strenge beleid en processen met betrekking tot voedselveiligheid. Hierdoor kun je met vertrouwen weten dat de producten die je bij ons afneemt aan de hoogste normen voldoen.

Kwaliteit die aantoonbaar is: De AA classificatie bevestigt niet alleen onze beweringen over kwaliteit, maar biedt ook tastbare bewijzen van onze inspanningen. Onze processen en systemen worden regelmatig beoordeeld en geëvalueerd om ervoor te zorgen dat we de hoogste normen handhaven.

Betrouwbaarheid in levering: Het BRC-certificaat is niet alleen een erkenning van onze productkwaliteit, maar ook van onze betrouwbaarheid in levering. Als horecaondernemer kun je rekenen op tijdige en consistente leveringen, waardoor je operationele efficiëntie wordt verbeterd.

Voldoen aan wettelijke normen: Ons BRC-certificaat is een indicatie van onze naleving van strikte wettelijke voorschriften en industriële normen. Hierdoor kun je als ondernemer met een gerust hart voldoen aan de vereisten en verwachtingen van jouw eigen klanten en toezichthoudende instanties.

Door te kiezen voor VHC ActiFood, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een partner die zich inzet voor voedselveiligheid, betrouwbaarheid en naleving van normen. Wij geloven in het creëren van waardevolle relaties met onze klanten en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Met ons BRC-certificaat AA tonen we aan dat we niet alleen zeggen dat we de beste zijn, maar dit ook jaar na jaar bewijzen. Dank voor jouw vertrouwen in VHC ActiFood – de beste keuze voor kwaliteit in de horecabranche!

Bekijk het certificaat

SKAL
certificaat

Na de jaarlijkse inspectie hebben wij met trots opnieuw ons SKAL-certificaat behaald, een bevestiging van onze toewijding aan biologische landbouw en duurzaamheid. Met deze certificering willen wij als VHC ActiFood, de partner van keuze voor jouw biologische behoeften, de voordelen van ons SKAL-gecertificeerd zijn onder de aandacht brengen:

Waarom ons SKAL-certificaat van belang is voor jou als horecaondernemer:

Biologische Integriteit: Het SKAL-certificaat bevestigt dat onze biologische producten voldoen aan strikte normen voor landbouwmethoden en -processen. Hierdoor kun je als ondernemer met zekerheid kiezen voor biologische ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.

Transparantie in Herkomst: Als horecaondernemer wil je weten waar jouw ingrediënten vandaan komen. Ons SKAL-certificaat staat garant voor volledige transparantie in de herkomst van onze biologische producten, waardoor je de traceerbaarheid van jouw menu kunt waarborgen.

Milieuvriendelijkheid: Biologische landbouwmethoden streven naar minimalisering van milieu-impact. Het SKAL-certificaat onderstreept onze betrokkenheid bij duurzaamheid, wat niet alleen goed is voor de planeet maar ook een positieve boodschap uitdraagt naar jouw bewuste klanten.

Vertrouwen in Kwaliteit: De SKAL-certificering is een garantie voor de naleving van biologische normen en regelgeving. Door te kiezen voor onze biologische producten, ben je verzekerd van kwaliteit op een manier die in overeenstemming is met de principes van biologische landbouw.

Met het SKAL-certificaat willen wij jou als horecaondernemer de zekerheid bieden dat onze biologische producten niet alleen aan de normen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Bedankt voor het vertrouwen in VHC ActiFood – jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige biologische ingrediënten in de horecabranche!

Bekijk het certificaat