VHC ActiFood biedt elk jaar weer verschillende interessante workshops. Van inspiratiedagen tot een cursus gastologie. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle horeca zaak te onderhouden.
Beurs
20 & 21 januari 2025 vanaf 14:00
In 2025 bestaat VHC ActiFood 25 jaar! Dit willen wij groots met jullie vieren.
Workshop
4 feb, 4 maart, 1 apr, 19 mei, 3 jun 2025 vanaf 12:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Inspiratie
3 maart, 12 mei (Oosterwolde), 31 maart (Terschelling)
Wil je een extra dosis inspiratie? Meld je dan aan voor een van de inspiratiesessies.
Opleiding
5, 12, 19, 26 maart 2025
De cursus Basis Chocolatier gedurende vier weken, één dag in de week plaats
Workshop
17 maart 2025 vanaf 13:00
Hoe gastvrij is jouw horecabedrijf? Gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok laat je in deze workshop spelenderwijs ontdekken hoe jouw werknemers omgaan met bepaalde gastvrijheidskwesties uit de horecapraktijk.
Training
18 maart 2025 vanaf 10:00
Ontdek hoe je met slimme strategieën de juiste medewerkers vindt, aan jouw team bindt, en ze blijft boeien in een krappe en veranderende arbeidsmarkt.
Cursus
2 april 2025
Kleurrijke koekjes met een smeuïge vulling op basis van fruit of chocolade: we hebben het natuurlijk over de Macaron!
Workshop
8 april 2025 vanaf 13:00
Voorjaarsevenement
Wegens succes herhaald!
Black Box Challenge 2025
Workshop
20 mei 2025 vanaf 13:00
Hoe tap je een perfect softijsje? Dat is een van de vragen waarop je antwoord krijgt tijdens deze training.
Workshop
21 mei 2025
Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie.
Training
15 oktober
In 1 dag je kennis op orde.
Workshops
Maak gebruik van ons ActiFoodLab om je eigen workshops te hosten
Training
Training op aanvraag
Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit?