VHC ActiFood biedt elk jaar weer verschillende interessante workshops. Van inspiratiedagen tot een cursus gastologie. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle horeca zaak te onderhouden.
Workshop
20 november
Expert Hidde de Brabander deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.
Workshop
23 november vanaf 12:00
Jeroen van Oijen is Chef on a Mission. Hij reist de wereld rond op zoek naar de oorsprong van de 100 populairste gerechten ter wereld. Alle kennis die hij verzamelt, èn zijn ruim 35 jaar ervaring als chef combineert hij om een serie kookboeken te maken onder de naam Master the Originals.
Inspiratie
2 december vanaf 12:00
CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.
Training
Training op aanvraag
Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit?
Opleiding
voorjaar 2025
De cursus Basis Chocolatier gedurende vier weken, één dag in de week plaats
Beurs
20 & 21 januari 2025 vanaf 14:00
In 2025 bestaat VHC ActiFood 25 jaar! Dit willen wij groots met jullie vieren.