Als je vlees eet, eet dan goed vlees. Zo staan veel consumenten er tegenwoordig in. Zeker als ze uit eten gaan.

vlees
van goede
komaf

Door lekker en mals vlees van topkwaliteit te serveren kun je jezelf als horecaonderneming echt onderscheiden. Vlees is immers vaak de spil van een etentje en het menu. Op basis van het soort vlees wordt de rest van het gerecht samengesteld en de bijpassende wijn gekozen. Het maakt de beleving compleet.

We zijn dan ook uiterst kritisch als het om de oorsprong van ons vlees gaat. Onze vleesproducten worden vanuit de hele wereld aangevoerd. Rundvlees komt vooral uit landen als Ierland, Engeland, Schotland, Australië, Uruguay en Brazilië. Kwaliteit, en dat proef je. Het meeste varkensvlees komt uit Nederland, afkomstig van de modernste varkenshouderijen.

aanbevolen
recepten

Recept

Kalfsoester

Kalfsoester met gebakken asperges

Lees meer
Lamsbouillon recept vlees

Recept

Lamsbouillon 10 liter

Maak je eigen lamsbouillon

Lees meer

Recept

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk met rodewijnsaus

Lees meer

onze specialist
helpt je graag

Marco van der Haar
Culinair adviseur slagerij

neem
contact op