Training bedieningspersoneel

Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit? Het inwerken van nieuw personeel kost altijd een tikkeltje extra aandacht. En bij die taak helpen wij graag mee!

Tijdens onze training bedieningspersoneel deelt Ronald Fokkema alle ins en outs op het gebied van gastronomie: om nieuw personeel in te werken óf je huidige personeel een opfrisser te geven. De training vindt plaats op locatie bij de klant, of in het Experience Center van VHC ActiFood.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod, maar dit kan worden aangepast aan jouw wensen:

  • Gastvrijheid
  • HACCP
  • Drankenkennis
  • Vakkennis
  • Klachten en opmerkingen
  • Up selling en cross selling

Over Ronald Fokkema
Ronald houdt zich bij VHC ActiFood onder andere bezig met trainingen op het gebied van gastronomie, iets waar hij door de jaren heen naartoe is gegroeid. Tijdens het runnen van zijn eigen lunchroom/café kwam hij erachter wat hij écht het liefst doet: “Als ik mensen blij kan maken, maakt dat mijn dag minstens zo goed.” Van gastheer op een cruiseschip tot werken in de catering: met een bak aan kennis en ervaring wil Ronald nu het personeel binnen de horeca (verder) opleiden.

Let op!
Er zijn kosten aan deze training verbonden.

Neem contact op

nog niet
overtuigd?

Edwin Bokkers
Culinair Specialist

onze specialist
helpt je graag

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.