Geplaatst op 22 april 2024

VHC Actifood de groothandel in Noord-Nederland, gevestigd in Oosterwolde Friesland en leverend aan Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel en de Waddeneilanden. Als toonaangevende leverancier voor de horeca en grootverbruikers streven we ernaar om je culinaire partner te zijn, met een breed assortiment aan hoogwaardige producten en uitstekende service.

Bij VHC Actifood geloven we in een persoonlijke benadering. Ons team van deskundige professionals staat altijd voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste producten voor je bedrijf. Of je nu een restaurant, café, hotel of cateringbedrijf hebt, wij begrijpen je unieke behoeften en streven ernaar om aan al je eisen te voldoen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment, variërend van vers vlees, vis en zuivelproducten tot heerlijk versgebakken brood, banket en een ruime selectie aan groenten, fruit en kruiden. Dankzij ons gebruiksvriendelijke online bestelplatform kun je eenvoudig je bestelling plaatsen op elk moment dat het je uitkomt.

Bij VHC Actifood gaat het niet alleen om het leveren van producten; het gaat ook om het leveren van een totaaloplossing die aansluit bij je specifieke behoeften. Onze efficiënte logistieke operatie zorgt ervoor dat je bestelling op tijd en in optimale conditie wordt afgeleverd, waar je je ook bevindt in ons leveringsgebied.

Klaar om je culinaire reis naar het volgende niveau te tillen? Ontdek ons assortiment en neem contact met ons op om klant te worden. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je culinaire visie tot leven te brengen.

Ons assortiment