Workshop
20 november
Airbrushen is een techniek om gemouleerde bonbons te voorzien van een kleurrijk palet. Dat kan op verschillende manieren. Expert Paul Wagemaker deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.
20 november
Airbrushen is een techniek om gemouleerde bonbons te voorzien van een kleurrijk palet. Dat kan op verschillende manieren. Expert Paul Wagemaker deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.
20 november
Airbrushen is een techniek om gemouleerde bonbons te voorzien van een kleurrijk palet. Dat kan op verschillende manieren. Expert Paul Wagemaker deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.
Horeca vakcollege
3 oktober 2024
Via deze opleiding word je in 24 lesdagen voorbereid op het examen SVH Zelfstandig werkend kok.
3 oktober 2024
Via deze opleiding word je in 24 lesdagen voorbereid op het examen SVH Zelfstandig werkend kok.
Recept
Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.
Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.
Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.
Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.
Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.