Workshop

20 november

Special Cacaobotertechniek – Airbrush

Airbrushen is een techniek om gemouleerde bonbons te voorzien van een kleurrijk palet. Dat kan op verschillende manieren. Expert Paul Wagemaker deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.

Lees meer

20 november

Masterclass van Jeroen van Oijen

Airbrushen is een techniek om gemouleerde bonbons te voorzien van een kleurrijk palet. Dat kan op verschillende manieren. Expert Paul Wagemaker deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.

Lees meer

20 november

Gepocheerd ei met steak tartaar

Airbrushen is een techniek om gemouleerde bonbons te voorzien van een kleurrijk palet. Dat kan op verschillende manieren. Expert Paul Wagemaker deelt in deze special zijn technieken met jou. Zodat ook jij je bonbon adembenemend mooi kunt maken.

Lees meer

Horeca vakcollege

3 oktober 2024

SVH zelfstandig werkend kok Oosterwolde

Via deze opleiding word je in 24 lesdagen voorbereid op het examen SVH Zelfstandig werkend kok.

Lees meer

3 oktober 2024

Braadstukken van wild

Via deze opleiding word je in 24 lesdagen voorbereid op het examen SVH Zelfstandig werkend kok.

Lees meer

Recept

Gerookte eendenborstfilet

Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.

Lees meer

All you need is Christmas

Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.

Lees meer

Opleiding basis chocolatier, door patisserie academy on tour

Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.

Lees meer

La Streetfood inspiratiesessie

Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.

Lees meer

SVH Sociale Hygiëne Terschelling

Gerookte eendenborstfilet met zoet zure knolselderij en chips van pastinaak.

Lees meer