Bij VHC ActiFood geloven we dat er niets boven verse producten gaat en daarom bezorgen wij dagelijks aan huis. Zo kun jij altijd werken met de constante topkwaliteit van bijvoorbeeld onze zuivelproducten.

een divers assortiment
van hoogwaardige
zuivelproducten

Ons zuivelassortiment is divers en biedt een ruime keuze aan producten die met zorg zijn geselecteerd. We hebben alles in huis om aan jouw zuivelbehoeften te voldoen, van eieren tot melkproducten. Denk hierbij aan smeuïge slagroom, romige boter, verfrissende kwark, verrukkelijke desserts en een scala aan kaassoorten.

partnerschap met
gerespecteerde
leveranciers

Wat maakt onze zuivel zo bijzonder? We werken nauw samen met leveranciers die dezelfde passie voor kwaliteit delen als wij. Onze zuivelproducten worden met zorg geproduceerd en voldoen aan de hoogste normen, zodat jij altijd gebruikt kunt maken van de beste smaak en versheid.

Een gevarieerd kaasassortiment
Naast de diverse melkproducten en eieren, hebben we ook een uitgebreid kaasassortiment. Hier vind je zowel Hollandse als buitenlandse kazen, die stuk voor stuk gekenmerkt worden door hun unieke smaak en karakter.

zuivel
essentieel voor
de horeca

Bij VHC ActiFood begrijpen we dat zuivel van essentieel belang is in de horeca. Het is een veelzijdig ingrediënt dat gebruikt wordt in talloze gerechten en dranken. Daarom streven we ernaar om jou als horecaondernemer te voorzien van de beste zuivelproducten, zodat jij je gasten kunt verrassen met de lekkerste gerechten.

Laat je inspireren door onze verse zuivelproducten
Ontdek het assortiment verse zuivel van VHC ActiFood en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of je nu een ambachtelijke kaasplank wilt samenstellen, een romige saus wilt bereiden of een luchtig dessert wilt serveren, onze zuivelproducten bieden de basis voor creativiteit en culinair vakmanschap. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze zuivelproducten en creëer onvergetelijke culinaire ervaringen voor jouw gasten.