Volg de
instructies

Benodigdheden:

  • ½ liter Tiramisu debic
  • 100 gram Pistache gepeld
  • 8 bokken pootjes Bokkenpootjes
  • 100 gram Kristal suiker
  • Cacao poeder
  • 1,5 blad Blad gelatine

 

Bereidingswijze:

  • Kook 100 gram water en 100 gram suiker voor 4 minuten zachtjes door.
  • Kook de pistache vervolgens 1 minuut mee, lek ze uit en frituur op 170 graden tot ze krokant zijn.
  • Draai de tiramisu op tot de juiste dikte en bewaar in een spuitzak.
  • Wel 1,5 blad gelatine in koud water.
  • Zet 2 dubbele espresso en los hierin de uitgeknepen gelatine op.
  • Spuit een bol mousse ter grootte van een pingpong bal in het midden van het glas.
  • Doop de bokkenpootjes kort in de koffie en zet ze in rij tegen de buitenkant van het glas.
  • Vul vervolgens het midden met mousse en eventueel extra gedoopte bokkenpootjes.
  • Hak de pistache fijn tot een crumble.
  • Maak het dessert af met de pistache crumble en cacao poeder.

alle producten
op een rij

Debic tiramisu

1 liter

Bestel

Van Gils suiker kristal pak

1 kilogram

Bestel

Gulden Krakeling bokkepootjes

16x150 gr

Bestel

Dr. Oetker bladgelatine

500 gr

Bestel

Van Wijck pistachenoten gepeld

1 kg

Bestel

Callebaut cacaopoeder 100%

1 kg

Bestel