Volg de
instructies
Benodigdheden:
- ½ liter Tiramisu debic
- 100 gram Pistache gepeld
- 8 bokken pootjes Bokkenpootjes
- 100 gram Kristal suiker
- Cacao poeder
- 1,5 blad Blad gelatine
Bereidingswijze:
- Kook 100 gram water en 100 gram suiker voor 4 minuten zachtjes door.
- Kook de pistache vervolgens 1 minuut mee, lek ze uit en frituur op 170 graden tot ze krokant zijn.
- Draai de tiramisu op tot de juiste dikte en bewaar in een spuitzak.
- Wel 1,5 blad gelatine in koud water.
- Zet 2 dubbele espresso en los hierin de uitgeknepen gelatine op.
- Spuit een bol mousse ter grootte van een pingpong bal in het midden van het glas.
- Doop de bokkenpootjes kort in de koffie en zet ze in rij tegen de buitenkant van het glas.
- Vul vervolgens het midden met mousse en eventueel extra gedoopte bokkenpootjes.
- Hak de pistache fijn tot een crumble.
- Maak het dessert af met de pistache crumble en cacao poeder.