Nederburg, Drostdy Hof en Fleur du Cap vallen allemaal onder dezelfde Zuid-Afrikaanse wijn paraplu. Natuur en milieu is heel belangrijk. Fleur du Cap (Frans voor “Bloem van de Kaap”) is sterk geïnspireerd door het Kaapse Bloemen-rijk – een gebied met wilde bloemen dat beroemd is om zijn natuurlijke schoonheid en rijke biodiversiteit – waar elke soort bloeit in de specifieke bodem en het klimaat die het best passen bij hun behoeften.

Zuid-Afrika
Stellenbosch

Drostdy Hof staat bekend als één van de meest solide en betrouwbare wijnhuizen uit Zuid-Afrika met kwalitatieve wijnen en een toegankelijk karakter. Drostdy Hof staat voor duurzaamheid en zij zetten zich in voor de ontwikkeling van de lokale
gemeenschap. De naam wordt ontleend aan de Oude Drostdy, een monumentaal bestuursgebouw in de Tulbaugh Vallei. De geschiedenis van Nederburg gaat terug tot 1791, wanneer Phillippus Wolvaart de boederij koopt voor 5600 gulden. Nederburg is een toon aangevende wijnmakerij met een prijswinnende stamboom die voortkomt uit een cultuur van innovatie en gedisciplineerde aandacht voor detail.

Bekijk onze voorraad

Drostdy Hof, Chenin Blanc

Een lichtgele wijn van 100% chenin blanc. Het is een verfrissende, fruitige wijn met een zachte afdronk

Fleur du Cap, Essence Cabernet Sauvignon

Deze volle wijn heeft een robijnrode kleur met aroma's van rijpe bessen, kersen en hints van eiken. In de mond is deze uitgebalanceerde wijn fluweelzacht en mondvullend met zacht fruit en elegante kruiden met zachte tannines.

opzoek naar iets
specifieks?

Marco Scheffer
Bier, Wijn & Gedistilleerd

laat je
gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.