Green Trail is onderdeel van de Green Wine Company en vertegenwoordigd het horeca kanaal. Dit biologische merk is de overkoepelende entiteit voor onze duurzame wijnprojecten in de horeca.

Spanje
Castilla la Mancha

Met deze wijn kiest de consument zijn eigen pad en wandelt mee om de ecologische voetafdruk van wijn te verkleinen. M.b.v. wandelnet.nl worden – op de achterkant van het etiket – wandelroutes aangeboden waarbij de consument kan genieten van het ecosysteem bij hem/ haar in de omgeving. Green Trail heeft als doel om met zijn gepassioneerde wijnboeren een uitgebalanceerd ecosysteem in de wijngaarden te creëren. De biologische wijnboer geeft graag de natuur de ruimte. Tussen de wijnstokken groeien bloemen en zweven en zoemen verschillende diersoorten. Dit zorgt voor gezonde wijnranken met diepe wortels en halen het beste uit de grond naar boven.

Bekijk onze voorraad

Tempranillo biologisch

Een mooie, biologische wijn met een paarsrode kleur en een geur van rijp bosfruit en kruiden. In de smaak vol en gebalanceerd met een middellange afdronk. Deze range is exclusief voor de horeca.

Sauvignon Blanc biologisch

een verfijnde wijn met een heldergele kleur en een uitnodigende geur van exotisch fruit en verse kruiden. In de mond onthult deze wijn een levendige mix van citrusvruchten, zoals limoen en grapefruit, met subtiele tonen van groene paprika en een verfrissende mineraliteit.

Rosado biologisch

Een biologische wijn met een medium roze kleur - typisch voor rosé gemaakt van tempranillo - en een geur van aardbei en framboos. In de smaak een aangename, frisse en fruitige rosé met een zachte lange afdronk. Deze range is exclusief voor de horeca.

Blanco biologisch

Een biologische wijn met een lichtgele kleur die doet denken aan limoen. In de neus citrusfruit, wit fruit en bloemen. In de smaak vol, mooi fris en zacht. De wijn heeft een lange afdronk. Deze range is exclusief voor de horeca.

opzoek naar iets
specifieks?

Marco Scheffer
Bier, Wijn & Gedistilleerd

laat je
gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.