In de weelderige wijngaarden van Piemonte en Lombardije maakt Bertino Winery, geleid door Fiorella Bertino, voortreffelijke wijnen die traditioneel en elegant zijn.

Italië
Piemonte

Geboren uit de ambitie van de familie Fia, weerspiegelen deze natuurlijke, onvervalste wijnen de passie van Fiorella en het rijke Italiaanse terroir. Elke fles, een symbool van welvaart en ambachtelijk meesterschap, nodigt de veeleisende smaakpapillen uit om een erfenis van authenticiteit en uitmuntendheid te ervaren. De wijnen van Bertino zijn niet zomaar drankjes, maar een luxueuze reis die een ongeëvenaarde ervaring belooft voor elke kenner. Een wijnmakerij geboren in 1935, die nu een compleet assortiment producten heeft van Piemonte tot Oltrepà Pavese.

Fiorella
Bertino

Bekijk onze voorraad

Chardonnay

Intense tonen van witte bloemen en exotisch fruit.

Pinot Grigio

Bloemige en fruitige aroma's, zeer elegant en verfijnd. Fris en intens.

Riesling

Bleek strogeel met groenachtige reflecties. De wijn heeft een rijk scala aan bloemengeuren met een aangena­me noot van aromaticiteit in de mond.

Merlot

Een intense maar fruitige wijn. Droog en fris in de mond gezien de zuurgraad: met de leeftijd verbetert en ha rmon i­seert het zijn kenmerken.

DOC Barbera

Een intense robijnrode wijn met een droge smaak en een fruitige smaak aroma. Het verbetert ook in de fles, waar het kan rijpen voor meerdere jaren.

opzoek naar iets
specifieks?

Marco Scheffer
Bier, Wijn & Gedistilleerd

laat je
gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.