Ons vlees is altijd van topkwaliteit en wordt door ge specialiseerde horecaslagers verwerkt. Het vlees wordt bij VHC ActiFood op maat gesneden en bezorgd in de porties die jij nodig hebt. Dat is handig voor de kok en voorkomt verspilling.

dry aged,
malser en smakelijker

Het meest exclusieve vlees van Hollandse bodem is het vlees van de Dubbeldoelkoe.

Voornamelijk de Lakenvelder (herkenbaar aan de witte band tussen voor- en achterpoten) en de Friese Holstein. Kenmerkend is de prachtige marmering van het vlees. Je kunt bij ons alle vleesonderdelen van de dubbeldoelkoe bestellen en dankzij de geringe spiermassa van het vlees precies in de grootte en gewicht die je maar wenst.
Entrecote, rib eye en côte de boeuf dry-agen wij 3 weken in een speciale dry-aged kast.
Een gebruikelijke manier om het vlees de tijd te geven van de melkzuurbacteriën, bindweefsel en overtollig vocht af te komen, waardoor het vlees nog malser en smakelijker wordt.

Lakenvelder

wild, het
ultieme scharrelvlees

Dieren die in het wild hebben geleefd zijn het ultieme ‘scharrelvlees’.

Een echt natuurproduct dat past in de trend van gezond, duurzaam, heerlijk en eerlijk eten.
Via ons uitgebreide netwerk van wildverzamelplaatsen, zogeheten estate, kopen we hertenbiefstuk, reerug, hazenpeper, wildzwijn en ander wildbraad in.
Tijdens het jachtseizoen in Nederland is ons wild-assortiment rechtstreeks afkomstig van de jacht. Wij verwerken dit bijzondere vlees op onze eigen productieafdeling in Oosterwolde.

gevogelte, kwaliteit
van diverse pluimage

Gevogelte past bij een gezond voedingspatroon vanwege de eiwitten, vitamines en mineralen.

Tegelijk neemt de vraag in de horeca naar diervriendelijke productiemethoden toe. VHC ActiFood speelt daar al langere tijd op in, net als de partijen in de hele pluimvee-keten waarmee wij samenwerken. Wij hechten veel belang aan de manier waarop onze producten tot stand komen. Ons assortiment biedt alle soorten pluimveevlees: kip piepkuiken, parelhoen, kalkoen, kwartels maar ook wild gevogelte zoals gans, eend en fazant. Geleverd zoals jij het wenst: het hele dier, de poten, de vleugels, dijvlees, filet, reepjes, satéblokjes enzovoort. Wil je het gekruid en al? Ook dat kan.

Het meeste varkenvlees komt uit Nederland, afkomstig van de modernste varkenshouderijen.

Vlees assortiment