Dinsdag 22 oktober 2024
Van 15:00 tot 20:00 uur
Vrije inloop!

 

Op dinsdag 22 oktober ben je van harte welkom in ons Experience Center in Oosterwolde voor een speciale Kerstevent! Laat ons weten dat je langskomt, dan zorgen wij voor de lekkerste hapjes en drankjes.

Inspiratie voor
de perfecte tafelpresentatie

In ons Experience Center kun je volop inspiratie opdoen en advies krijgen voor de perfecte tafelpresentatie. Laat je tijdens het event verrassen door de nieuwste items en bereid je voor op het winterseizoen! Van frisse, moderne, elegante porseleinen serviezen tot stijlvolle decoraties en accessoires.

 

Oud ontmoet Nieuw
Ben je toe aan een upgrade van je porselein? Breng je eigen porselein mee en mix en match het met nieuwe items. Zo creëer je op een duurzame manier een unieke en stijlvolle tafelsetting waar je nog lang niet op uitgekeken raakt.

Wedstrijd: stijlvolste tafelsetting
Doe mee met je bedrijf en creëer samen de mooist gestylde tafel! Gebruik de verschillende materialen en decoraties om je tafelsetting zo creatief en stijlvol mogelijk te maken. De jury bepaald aan het einde van het event welk bedrijf de stijlvolste tafelsetting heeft gecreëerd.

Kom langs, creëer en ervaar het zelf!

Culinaire momenten in
het vernieuwde ActiFoodlab

Culinaire momenten in het vernieuwde ActiFoodlab
Ook in ons ActiFoodLab valt van alles te beleven. Ga naar de demonstratie van Rational, of waag je aan een workshop bonbons en patisserie met Edwin en Emiel in de opleidingskeuken. Daarnaast organiseren we een winterbarbecue vol heerlijke verrassingen. Denk aan mooie stukken vlees, zoals smoked brisket, ribfingers van rund en piepkuiken. Maar ook vegetarische opties zoals ‘vergeten’ wintergroenten, portobello’s en gegrilde, gelakte King oysters.
Er is voor ieder wat wils, en we kunnen niet wachten om dit alles met je te delen!

All You Need is
Christmas

Zoek je een eindejaarsgeschenk voor je personeel of zakelijke relaties om indruk  achter te laten? Tijdens ons Kerstevent presenteren Ans en Thirza een breed assortiment aan feestelijke geschenken. Van kant-en-klare pakketten tot gepersonaliseerde cadeaus, wij helpen je bij het vinden van het perfecte cadeau! We zorgen ervoor dat je veel waar voor je geld krijgt, en dat je met een Big-Smile naar huis gaat!
Kijk hier alvast voor meer informatie.
Alles voor een slimme zaak, samen maken we het feest compleet!

 

Kerstinspiratie bij
Winanda's Jaargetijden

Ben je op zoek naar de perfecte kerstaankleding, stijl en advies voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Winanda’s Jaargetijden staat klaar om je te helpen bij het creeren van een feestelijke sfeer rondom de feestdagen. Tijdens deze dag zullen wij aanwezig zijn om jullie  te inspireren en je op een actieve manier mee te nemen in het decoreren en aankleden van jouw tafelsetting.

Onze experts begrijpen als geen ander hoe belangrijk de juiste aankleding en stijl zijn voor een succesvolle kerstperiode.

Of het nu gaat om een kantoor, restaurant, hotel of winkel, wij zorgen voor een warme en uitnodigende ambiance. Denk aan prachtige versierde kerstbomen, sfeervolle verlichting en smaakvolle decoratie die passen bij uw bedrijf.

Geen bedrijf is hetzelfde, en daarom bieden wij advies op maat. Onze stylisten luisteren naar uw wensen en behoeften en vertalen deze naar een unieke kerstbeleving. Of u nu een traditionele uitstraling wilt of juist iets moderns, wij denken met u mee en zorgen voor een onvergetelijke kerst.

 

Marketing

Tijdens het Kerstevent laat onze marketingafdeling zien wat we voor jou kunnen betekenen! Het hele jaar door ontwerpen we logo’s voor startende ondernemers, maar we kunnen ook bestaande logo’s een frisse restyling geven. Daarnaast helpen we je graag met het ontwerpen van menukaarten, afhaalfolders, wijnkaarten, flyers en posters. En in de decembermaand? Dan zorgen we er natuurlijk voor dat jouw kaart een sprankelend en feestelijk jasje krijgt, perfect passend bij de sfeer van de feestdagen! Kom langs voor inspiratie en advies, wij staan klaar om je te helpen jouw marketing nét dat beetje extra te geven.

Lavazza

Koffieliefhebbers opgelet! Tijdens ons Kerstevent is Sander, koffiekenner van Lavazza, aanwezig om zijn passie voor koffie te delen. Hij demonstreert hoe je de perfecte feestelijke koffiespecials maakt, waaronder de onweerstaanbare Caramel Mocha Latte. Het recept? Heel simpel: 5 ingrediënten, een snufje magie, en natuurlijk een grote toef slagroom om het af te maken. Kom proeven, leer de kneepjes van het vak en laat je inspireren door Sanders expertise om jouw kerstkoffies voor te bereiden!

Wijn en spijs beleving

Bij de feestdagen hoort natuurlijk een goed glas wijn. Daarom hebben we ook bij de wijnbar wat speciaals voor je in petto. Kom tijdens ons Kerstevent langs bij Marco en proef zelf de zorgvuldig geselecteerde wijnen, van volle rode tot frisse witte en sprankelende bubbels. We geven je graag advies over de perfecte wijncombinaties voor je feestelijke diner en helpen je de ideale wijnen te kiezen voor in een kerstpakket. Het allerleukst? In samenwerking met de marketingafdeling kunnen we een gepersonaliseerd label maken. Alles voor een bijzonder kerstgeschenk!

Chaupain, CoolBreak en Mescoo
Onze concepten

Breng tijdens ons kerstevent een bezoek aan de conceptenruimte van Chaupain, CoolBreak en Mescoo!

Ontdek ambachtelijk (pluk)brood met diverse smeersels en luxe, eenvoudig te bereiden desserts van Chaupain.

Maak je kerst compleet met het ijsconcept van CoolBreak! Van heerlijk softijs tot feestelijke dessertinspiratie.

Laat de geur van versgezette Mescoo koffie je kerst extra speciaal maken. Onze kerst coffee special bezorgt jouw gasten een koffiemoment om niet te vergeten.