Een geweldig gerecht om jouw gasten mee te verwennen! We gebruiken een kant-en-klare soep als basis en mixen het geheel daarna in een slagroom kidde om de perfecte luchtige textuur te realiseren.

Dit heb
je nodig

Gamba rauw gepeld

Zak á 750 gr
Artikel nr.: 578975

Bellamy’s Gele paprikasoep

Emmer á 1 lt
Artikel nr.: 814585

Eifix eiwit

Fles á 1 lt
Artikel nr.: 564893

Venkel

1 kg
Artikel nr.: 310964

Koriander / Verpakt

1 bos
Artikel nr.: 295191

Citroen

1 stuk
Artikel nr.: 254517

"la touche
finale"

Plaats de gamba’s op de rand van het glas voor de ideale finishing touch. Dit veelzijdige recept is ideaal voor een walking dinner, maar ook als luxe borrelhapje of als lekker voorgerecht.

ontdek meer
recepten

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met gerookte zalm

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer

Edwin van Lambalgen
Opleidingscoordinator