Openingstijden receptie Maandag: 8:00 – 17:00 Dinsdag: 8:00 – 17:00 Woensdag: 8:00 – 17:00 Donderdag: 8:00 – 17:00 Vrijdag: 8:00 – 17:00 Zaterdag: 8:00 – 17:00 Zondag: 9:00 – 12:00 Openingstijden goederenontvangst Maandag: 7:00 – 16:00 Dinsdag: 7:00 – 16:00 Woensdag: 7:00 – 16:00 Donderdag: 7.00 – 16:00 Vrijdag: 7:00 – 14:00 Feestdagen 31-03 Eerste Paasdag […]

Lees meer

Gastheer bij De Brink én VHC ActiFood Ronald Fokkema, 46 jaar en geboren in Bakkeveen, is een waardevolle kracht binnen VHC ActiFood. Hij is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het organiseren van evenementen en beurzen, en verzorgt gastvrijheidstrainingen. Daarnaast runt hij samen met zijn broer eetcafé De Brink in Bakkeveen. Ronald kwam drie jaar geleden […]

Lees meer

Emiel, onze gedreven en gepassioneerde docent van 39 jaar, verwelkomt Larissa in zijn werkplek. “Welkom in de keuken van het Horeca Vakcollege,” begroet hij haar met een glimlach terwijl hij de laatste spullen opruimt en klaarzet. Larissa is nieuwsgierig naar zijn achtergrond en ervaring in de keuken, dus begint met haar vragenvuur om een beter […]

Lees meer

Belangrijke mededeling: aangepaste levertijden We zitten momenteel volop in het hoogseizoen en de zomerse temperaturen zorgen inmiddels voor extra drukte. Hierdoor is het elke dag weer een uitdaging om aan alle tijdswensen van onze klanten te voldoen. Ondanks dat we proberen rekening te houden met deze wensen, kunnen we helaas geen garanties geven voor specifieke […]

Lees meer

Belangrijke mededeling: aangepaste besteltijden groenten en rauwkosten. Door een onverwacht hoge seizoensdrukte en een tekort aan vakbekwaam personeel, zijn wij helaas genoodzaakt om vanaf maandag 5 augustus de besteltijden voor gesneden groenten en rauwkosten aan te passen. Om de juiste kwaliteit te blijven garanderen, kun je nu tot uiterlijk 20.00 uur bestellen in plaats van […]

Lees meer

Barry van der Meulen, het hoofd van de Financiële Administratie bij VHC ActiFood, is een man van vele talenten. Geboren en getogen in het pittoreske Bakkeveen, voelt hij zich helemaal thuis in het hart van het bedrijf. Met een flinke dosis ervaring van bijna 22 jaar, is Barry een waardevol lid van het team. Hij […]

Lees meer
Anita van Urk - Human Resources

Voor het interview met Anita van Urk begaf Larissa zich deze keer naar kantoren op de zuidkant, op zoek naar het HR-kantoor. Daar trof ze onze toegewijde HR-Adviseur met een schat aan ervaringen. “Fijn dat je er bent,” begroet ze Larissa met een stralende glimlach terwijl ze de laatste dossiers ordent. Liefde voor het vak […]

Lees meer
Marcel Kootstra - Inkoop

Het is de 24e van de maand, dus we zijn weer op pad! We treffen Marcel Kootstra in zijn kantoor op de oostkant van het gebouw. Met zijn 51 jaar straalt hij ervaring en toewijding uit. Sinds de oprichting van VHC ActiFood in januari 2000 is Marcel al bij het bedrijf: hij begon als chauffeur […]

Lees meer
Theun Rooks - Voedsel

Op zoek naar Theun. Ik loop ‘m tegen het lijf bij de versafdelingen, aan de oostkant van het ActiFoodpand. Theun is nog niet zo lang werkzaam bij VHC ActiFood, maar nu al druk aan de slag als kwaliteits- en productmanager. Zijn ogen lichten op als hij vertelt over zijn werk en hoe hij hier terecht […]

Lees meer
duurzame gastronomie bij VHC ActiFood

18 juni De Dag van de Duurzame Gastronomie: een dag waarbij we stilstaan bij duurzame gewoontes in de keuken en samenwerkingen met lokale producenten. Zo is VHC ActiFood bijvoorbeeld trotse partner van Euro-Toques, een voorstander van gezonde, ambachtelijke en natuurzuivere producten. Wat de dag van de gastronomie verder precies inhoud? Dat lees je in dit […]

Lees meer