Hazenpeper in wildsaus met geroosterde kriel, brioche, rode kool en wortelsalade
en frambozendressing

Dit heb
je nodig

Hazenpeper in wildsaus kant en klaar

Doos 4 stuks à 1 kg
Art. nr.: 907624

Bestellen

Kriel gehalveerd

Zak à 1 kg
Art. nr.: 562289

Bestellen

Chaupain brioche naturel

Doos 24 stuks à 85 gr
Art. nr.: 748870

Bestellen

Rode kool gesneden 2 mm

Zak à 1 kg
Art. nr.: 297003

Bestellen

Winterwortel julienne 2 mm

Zak à 1 kg
Art. nr.: 743607

Bestellen

Bellamy's frambozendressing

Emmer à 1 lt
Art. nr.: 907470

Bestellen

Cress Daikon

Per bakje
Art. nr.: 127610

Bestellen

Cress Sakura rood

Per bakje
Art. nr.: 322253

Bestellen

Hazenpeper in wildsaus
Hoofdgerecht

Een klassiek wildgerecht met diepgaande smaken. De langzaam gegaarde hazenpeper in rijke wildsaus is perfect in balans met de zoete rode kool en frisse wortelsalade. Geroosterde krieltjes zorgen voor een knapperige bite, terwijl de brioche een luchtige, zachte touch toevoegt. De frambozendressing maakt het geheel af met een subtiele, fruitige frisheid. Een feestelijk en verfijnd gerecht!

Passie voor
vakmanschap

Meer dan alleen een culinair adviseur! Emiel Oosting is niet alleen een expert in smaak, maar ook een gedreven SVH-docent. Met zijn passie voor het vak helpt hij anderen hun culinaire skills naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar zijn verhaal? Klik op de link hieronder en ontdek meer over Emiel!

Meer over Emiel

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer