Kettmeir’s wijnen zijn een viering van traditie en innovatie, een ode aan Alto Adige’s buitengewone terroir en een uitnodiging om de prachtige smaken van deze regio te ervaren. Proef de elegantie en de rijke geschiedenis van Kettmeir in elke slok.

Italië
Alto Adige

In het betoverende landschap van Alto Adige, waar de majestueuze Dolomieten samenkomen met weelderige valleien, schittert het wijnhuis Kettmeir als een schat van traditionele wijnbouw en moderne excellentie. Gelegen in de noordelijke regio van Italië, staat Kettmeir synoniem voor de authentieke expressie van dit unieke terroir.

Kettmeir heeft diepgewortelde wortels in de regio, die teruggaan tot 1919, en heeft sindsdien gestaag de erfenis van Alto Adige-wijnen in ere gehouden. De wijnstokken gedijen in een klimaat dat wordt gekenmerkt door warme dagen en koele nachten, waardoor de druiven optimale rijpheid bereiken met behoud van frisheid en levendigheid.

Bekijk onze voorraad

Pinot Grigio Alto Adige DOC

Het paradepaardje van Kettmeir is zonder twijfel de Alto Adige pinot grigio, een wijn die wereldwijd wordt gewaardeerd om zijn finesse en complexiteit. De pinot grigio van Kettmeir belichaamt de regio met zijn kenmerkende aroma's van sappige peren, groene appels en verfrissende mineraliteit.

Müller Thurgau Alto Adige DOC

Bleek strogeel van kleur. Een intense, aromatische neus met tonen nootmuskaat, brandnetel en witte perzik. Fris, vol, aan-
genaam met een aanhoudend gehemelte. Een verrassend aperitief en als begeleider van risotto met zeevruchten en gegrilde vis.

opzoek naar iets
specifieks?

Marco Scheffer
Bier, Wijn & Gedistilleerd

laat je
gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.