Patrick Busscher: al 12,5 jaar vol energie onderweg voor VHC ActiFood Sinds 2012 is Patrick hét gezicht van ActiFood als accountmanager in de provincies Drenthe, Overijssel en op Vlieland. Elke dag stapt hij met een glimlach de deur uit om klanten te bezoeken, relaties te onderhouden, en deals te sluiten. Wat maakt zijn werk zo […]
Lees meerSipke van Veen: van horecaondernemer naar accountmanagement bij VHC ActiFood Na een succesvolle carrière van 30 jaar in de horeca is Sipke sinds een jaar accountmanager bij VHC ActiFood. Met zijn altijd optimistische instelling en zin voor avontuur geniet hij volop van deze nieuwe uitdaging. Maar wie is de man achter de glimlach, en wat […]
Lees meerTerugblik op All you need is Christmas – 22 oktober Op dinsdag 22 oktober vond het inspirerende evenement All you need is Christmas plaats, een dag vol feestelijke ideeën en culinaire verwennerijen. Van 15.00 tot 20.00 uur kregen bezoekers de kans om nieuwe kerstinspiratie op te doen, deel te nemen aan verschillende activiteiten en te […]
Lees meerLarissa wordt bovenaan het trappenparcours hartelijk begroet door Rienk, softwareontwikkelaar bij ActiFood. Na een korte rondleiding door de afdeling, nemen we plaats voor een gesprek. Rienk vertelt dat hij al negen maanden werkzaam is bij ActiFood, waar hij een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van het nieuwe ERP-systeem. Via de COO van Servoy, het […]
Lees meerJesper verwelkomt ons op de ICT-afdeling van ActiFood. Na het nodige bijkomen van de trappen die we achter de rug hebben, zitten we klaar voor een gesprek over Jesper en zijn werk als applicatie- en systeembeheerder. Hij mocht voor de huisbeurs in 2019 met succes een registratiesysteem ontwikkelen. Later hoorde Jesper over een vakantiebaan bij […]
Lees meerWat kan je verwachten van ons als jij je aanmeld voor onze nieuwsbrieven: Een nieuwsbrief aangepast op jouw voorkeuren Nieuwe producten en collecties De weekaanbiedingen Informatie over Workshops & Trainingen Belangrijke informatie betreffende VHC ActiFood Nieuwsbrief aanmelden Socials Facebook Instagram
Lees meerGastheer bij De Brink én VHC ActiFood Ronald Fokkema, 46 jaar en geboren in Bakkeveen, is een waardevolle kracht binnen VHC ActiFood. Hij is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het organiseren van evenementen en beurzen, en verzorgt gastvrijheidstrainingen. Daarnaast runt hij samen met zijn broer eetcafé De Brink in Bakkeveen. Ronald kwam drie jaar geleden […]
Lees meerEmiel, onze gedreven en gepassioneerde docent van 39 jaar, verwelkomt Larissa in zijn werkplek. “Welkom in de keuken van het Horeca Vakcollege,” begroet hij haar met een glimlach terwijl hij de laatste spullen opruimt en klaarzet. Larissa is nieuwsgierig naar zijn achtergrond en ervaring in de keuken, dus begint met haar vragenvuur om een beter […]
Lees meerBelangrijke mededeling: aangepaste levertijden We zitten momenteel volop in het hoogseizoen en de zomerse temperaturen zorgen inmiddels voor extra drukte. Hierdoor is het elke dag weer een uitdaging om aan alle tijdswensen van onze klanten te voldoen. Ondanks dat we proberen rekening te houden met deze wensen, kunnen we helaas geen garanties geven voor specifieke […]
Lees meerBelangrijke mededeling: aangepaste besteltijden groenten en rauwkosten. Door een onverwacht hoge seizoensdrukte en een tekort aan vakbekwaam personeel, zijn wij helaas genoodzaakt om vanaf maandag 5 augustus de besteltijden voor gesneden groenten en rauwkosten aan te passen. Om de juiste kwaliteit te blijven garanderen, kun je nu tot uiterlijk 20.00 uur bestellen in plaats van […]
Lees meer