Larissa wordt bovenaan het trappenparcours hartelijk begroet door Rienk, softwareontwikkelaar bij ActiFood. Na een korte rondleiding door de afdeling, nemen we plaats voor een gesprek. Rienk vertelt dat hij al negen maanden werkzaam is bij ActiFood, waar hij een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van het nieuwe ERP-systeem. Via de COO van Servoy, het […]

Lees meer

Jesper verwelkomt ons op de ICT-afdeling van ActiFood. Na het nodige bijkomen van de trappen die we achter de rug hebben, zitten we klaar voor een gesprek over Jesper en zijn werk als applicatie- en systeembeheerder. Hij mocht voor de huisbeurs in 2019 met succes een registratiesysteem ontwikkelen. Later hoorde Jesper over een vakantiebaan bij […]

Lees meer
Aardbeien

Wat kan je verwachten van ons als jij je aanmeld voor onze nieuwsbrieven: Een nieuwsbrief aangepast op jouw voorkeuren Nieuwe producten en collecties De weekaanbiedingen Informatie over Workshops & Trainingen Belangrijke informatie betreffende VHC ActiFood Nieuwsbrief aanmelden Socials Facebook Instagram

Lees meer

Openingstijden receptie Maandag: 8:00 – 17:00 Dinsdag: 8:00 – 17:00 Woensdag: 8:00 – 17:00 Donderdag: 8:00 – 17:00 Vrijdag: 8:00 – 17:00 Zaterdag: 8:00 – 17:00 Zondag: 9:00 – 12:00 Openingstijden goederenontvangst Maandag: 7:00 – 16:00 Dinsdag: 7:00 – 16:00 Woensdag: 7:00 – 16:00 Donderdag: 7.00 – 16:00 Vrijdag: 7:00 – 14:00 Feestdagen 31-03 Eerste Paasdag […]

Lees meer

Gastheer bij De Brink én VHC ActiFood Ronald Fokkema, 46 jaar en geboren in Bakkeveen, is een waardevolle kracht binnen VHC ActiFood. Hij is verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het organiseren van evenementen en beurzen, en verzorgt gastvrijheidstrainingen. Daarnaast runt hij samen met zijn broer eetcafé De Brink in Bakkeveen. Ronald kwam drie jaar geleden […]

Lees meer

Emiel, onze gedreven en gepassioneerde docent van 39 jaar, verwelkomt Larissa in zijn werkplek. “Welkom in de keuken van het Horeca Vakcollege,” begroet hij haar met een glimlach terwijl hij de laatste spullen opruimt en klaarzet. Larissa is nieuwsgierig naar zijn achtergrond en ervaring in de keuken, dus begint met haar vragenvuur om een beter […]

Lees meer

Belangrijke mededeling: aangepaste levertijden We zitten momenteel volop in het hoogseizoen en de zomerse temperaturen zorgen inmiddels voor extra drukte. Hierdoor is het elke dag weer een uitdaging om aan alle tijdswensen van onze klanten te voldoen. Ondanks dat we proberen rekening te houden met deze wensen, kunnen we helaas geen garanties geven voor specifieke […]

Lees meer

Belangrijke mededeling: aangepaste besteltijden groenten en rauwkosten. Door een onverwacht hoge seizoensdrukte en een tekort aan vakbekwaam personeel, zijn wij helaas genoodzaakt om vanaf maandag 5 augustus de besteltijden voor gesneden groenten en rauwkosten aan te passen. Om de juiste kwaliteit te blijven garanderen, kun je nu tot uiterlijk 20.00 uur bestellen in plaats van […]

Lees meer

Barry van der Meulen, het hoofd van de Financiële Administratie bij VHC ActiFood, is een man van vele talenten. Geboren en getogen in het pittoreske Bakkeveen, voelt hij zich helemaal thuis in het hart van het bedrijf. Met een flinke dosis ervaring van bijna 22 jaar, is Barry een waardevol lid van het team. Hij […]

Lees meer
Anita van Urk - Human Resources

Voor het interview met Anita van Urk begaf Larissa zich deze keer naar kantoren op de zuidkant, op zoek naar het HR-kantoor. Daar trof ze onze toegewijde HR-Adviseur met een schat aan ervaringen. “Fijn dat je er bent,” begroet ze Larissa met een stralende glimlach terwijl ze de laatste dossiers ordent. Liefde voor het vak […]

Lees meer