Altijd al willen leren hoe je verfijnde Travel-Cakes maakt die perfect zijn om mee te nemen en indruk te maken?

Wat kun je
verwachten?

  • het maken van het perfect cakebeslag
  • technieken voor het bakken en afwerken van Travel-Cakes
  • Gebruik van glazuur, siropen en decoraties om cakes te verrijken
  • Tips voor het verpakken en bewaren van Travel-Cakes

Dinsdag 17 maart 2026
9.00 tot 17.00 uur, inclusief lunch

Altijd al willen leren hoe je verfijnde Travel-Cakes maakt die perfect zijn om mee te nemen en indruk te maken?

Na deze cursus ben je in staat om Travel-Cakes te maken die niet alleen heerlijk smaken, maar ook een professionele uitstraling hebben. Je leert alles over de basis van deze cakes, van beslagtechnieken tot het gebruik van glazuur en decoraties. Daarnaast ontdek je hoe je Travel-Cakes kunt aanpassen aan verschillende smaken en gelegenheden.

Deze cursus is geschikt voor patissiers, horecaprofessionals en enthousiaste thuisbakkers die hun kennis willen uitbreiden en klanten of gasten willen verrassen met deze veelzijdige cakes.

Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Basiskennis van bakken kan handig zijn, maar is niet noodzakelijk.
Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je:

  • Het maken van perfecte cakebeslagen met de juiste consistentie.
  • Technieken voor het bakken en afwerken van Travel-Cakes.
  • Het gebruik van glazuur, siropen en decoraties om cakes te verrijken.
  • Tips voor het verpakken en bewaren van Travel-Cakes.

Investering € 290,- euro excl. btw en inclusief cursusmateriaal en grondstoffen

Meld je aan