Een HACCP- training op maat, essentieel in de horeca. De Hygiënecode vormt een voedselveiligheidsplan waarmee je als ondernemer aantoont dat voedsel veilig wordt behandeld en alle risico’s tot een minimum worden beperkt. Een must voor elke horecaondernemer dus!

de training
in het kort

  • Professionele begeleiding
  • Na afloop ontvang je een geldig HACCP-certificaat
  • Op maat gemaakte training beschikbaar

Datum &
Kosten

Datums:

Woensdag 29 oktober 2025, 9.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch)
Woensdag 10 december 2025, 19.00 tot 22.00 uur
Maandag 16 februari 2026, 9.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch)
Woensdag 25 maart 2026, 19.00 tot 22.00 uur

Investering; € 99.00 pp excl. btw

Wat kun je verwachten

Voedselveilig werken volgens de Hygiënecode is een must! Met onze HACCP- training leer je hoe je volgens een voedselveiligheidsplan aan het werk gaat en zo alle risico’s tot een minimum kunt beperkten. Na afloop ontvang je een geldig certificaat voor deelname.

Wat kun je verwachten van deze training.

  • Interactieve training
  • Leer over allergenen
  • Bewijs van deelname

Naam(Vereist)

twijfel of deze
opleiding bij jou past?

Edwin van Lambalgen
Opleidingscoordinator

vraag het onze
opleidingscoordinator