Een HACCP- training op maat, essentieel in de horeca. De Hygiënecode vormt een voedselveiligheidsplan waarmee je als ondernemer aantoont dat voedsel veilig wordt behandeld en alle risico’s tot een minimum worden beperkt. Een must voor elke horecaondernemer dus!

de training
in het kort

  • Professionele begeleiding
  • Na afloop ontvang je een geldig HACCP-certificaat
  • Op maat gemaakte training beschikbaar
  • Inclusief lunch

Voedselveilig werken volgens de Hygiënecode is een must voor elke horecaondernemer.

Met onze HACCP- training leer je hoe je volgens een voedselveiligheidsplan aan het werk gaat en zo alle risico’s tot een minimum kunt beperkten. Na afloop ontvang je een geldig certificaat voor deelname.

Deze training kan ook op aanvraag (en op maat) voor jouw team worden verzorgen? Neem contact op met Edwin van Lambalgen (opleidingscoördinator) als je meer wilt weten.

Telefoonnummer: 0621263369

E-mail: vanlambalgen@actifood.nl

Datum &
Kosten

Dinsdag 25 februari
Woensdag 14 mei

Aanvang 8.45 uur
Duur 9.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch)
Kosten voor deze cursus, € 99.00 pp excl. Btw

twijfel of deze
opleiding bij jou past?

Edwin van Lambalgen
Opleidingscoordinator

vraag het onze
opleidingscoordinator