“Brioche sandwich met gerookte eendenborst”

dit heb
je nodig

Gerookte eendenborst

1 Stuks
Art. nr. 380679

Bestellen

Vijgen tapenade bresc

325 gram
Art. nr. 778249

Bestellen

Brioche Chaupain gesneden

5 stuks 860 gram
Art. nr. 805978

Bestellen

Ghoa cress

ds 16x
Art. nr. 807005

Bestellen

Vijgen vers

8 stuks
Art. nr. 339636

Bestellen

Balsamico

250 ml
Art. nr. 761044

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Brioche sandwich met gerookte eendenborst

  1. Snijd de brioche in de gewenste vorm en smeer in met een beetje olie.
  2. Bak de brioche bakken in de oven op 180 graden (3-4 minuten).
  3. Snijd de verse vijgen in partjes brand kort.
  4. Smeer de brioche in met de tapenade.
  5. Beleg met de gesneden eendenborst en de vijg partjes.
  6. Garneer af met de cress en balsamico.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Bekijk meer

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer