VHC ActiFood biedt elk jaar weer verschillende interessante workshops. Van inspiratiedagen tot een cursus gastologie. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle horeca zaak te onderhouden.

onze
workshops

Beurs

20 & 21 januari 2025 vanaf 14:00

25 jaar VHC ActiFood beurs

In 2025 bestaat VHC ActiFood 25 jaar! Dit willen wij groots met jullie vieren.

Lees meer

Workshop

4 feb, 4 maart, 1 apr, 19 mei, 3 jun 2025 vanaf 12:00

CookingLive Rational

CookingLive is een actieve demo van de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL Nederland.

Lees meer

Inspiratie

3 maart, 12 mei (Oosterwolde), 31 maart (Terschelling)

Inspiratiesessie Chefs Gemak

Wil je een extra dosis inspiratie? Meld je dan aan voor een van de inspiratiesessies.

Lees meer

Opleiding

5, 12, 19, 26 maart 2025

Opleiding basis chocolatier, door patisserie academy on tour

De cursus Basis Chocolatier gedurende vier weken, één dag in de week plaats

Lees meer

Workshop

17 maart 2025 vanaf 13:00

Gastologie

Hoe gastvrij is jouw horecabedrijf? Gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok laat je in deze workshop spelenderwijs ontdekken hoe jouw werknemers omgaan met bepaalde gastvrijheidskwesties uit de horecapraktijk.

Lees meer

Training

18 maart 2025 vanaf 10:00

Personeelsmanagement

Ontdek hoe je met slimme strategieën de juiste medewerkers vindt, aan jouw team bindt, en ze blijft boeien in een krappe en veranderende arbeidsmarkt.

Lees meer

Cursus

2 april 2025

Special: Macarons de Paris, door Patisserie Academy on tour

Kleurrijke koekjes met een smeuïge vulling op basis van fruit of chocolade: we hebben het natuurlijk over de Macaron!

Lees meer

Workshop

8 april 2025 vanaf 13:00

Black Box Challenge 2025

Voorjaarsevenement
Wegens succes herhaald!
Black Box Challenge 2025

Lees meer

Workshop

20 mei 2025 vanaf 13:00

Training in samenwerking met CoolBreak | Haal meer uit softijs!

Hoe tap je een perfect softijsje? Dat is een van de vragen waarop je antwoord krijgt tijdens deze training.

Lees meer

Workshop

21 mei 2025

Special Cacaobotertechniek – Airbrush

Airbrushen is hot. Met deze techniek voorzie je huisgemaakte bonbons van een spetterende kleurcombinatie.

Lees meer

Training

15 oktober

SVH HACCP Training

In 1 dag je kennis op orde.

Lees meer

Workshops

Workshops op maat

Maak gebruik van ons ActiFoodLab om je eigen workshops te hosten

Lees meer

Training

Training op aanvraag

Training bedieningspersoneel

Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit?

Lees meer

wij helpen
je graag
verder

Edwin Bokkers
Culinair Specialist

laat hier
je gegevens
achter