dit heb
je nodig

Bellamy's Arrabbiata saus

Art. nr. 907484

Bestellen

Ratatouille 20 mm

Art. nr. 125595

Bestellen

Tuinkers

Art. nr. 305979

Bestellen

Pulled Chicken

Art. nr. 807077

Bestellen

Ravioli truffel

Art. nr. 811268

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Truffel ravioli met pulled chicken

  1. Kook de ravioli 3-4 minuten al dente.
  2. Verwarm de pulled chicken in de oven op 180 graden (5-6 minuten).
  3. Verwarm de ravioli met een beetje olie, peper en zout en de arrabbiata saus en dresseer het gerecht.
  4. Garneer het af met tuinkers.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer