Training bedieningspersoneel

Werken in de bediening: Hoe ontvang je je gasten? Hoe neem je een bestelling op? Hoe dek je een tafel, en hoe haal je deze weer uit? Het inwerken van nieuw personeel kost altijd een tikkeltje extra aandacht. En bij die taak helpen wij graag mee!

Tijdens onze training bedieningspersoneel deelt Jeannine Sok alle ins en outs op het gebied van gastronomie: om nieuw personeel in te werken óf je huidige personeel een opfrisser te geven. De training vindt plaats op locatie bij de klant, of in het Experience Center van VHC ActiFood.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod, maar dit kan worden aangepast aan jouw wensen:

  • Gastvrijheid
  • HACCP
  • Drankenkennis
  • Vakkennis
  • Klachten en opmerkingen
  • Up selling en cross selling

Jeannine Sok verzorgt de training van het bedieningspersoneel. Als eerste gastoloog van Nederland heeft zij een eigen gastvrijheidsfilosofie ontwikkeld: Gastologie. Met haar ruime ervaring en praktijkgerichte aanpak helpt ze medewerkers oprechte gastvrijheid uit te stralen en de juiste vragen te stellen. Haar trainingen zorgen voor een optimale gastbeleving en een sterkere connectie met de gast.

Let op!
Er zijn kosten aan deze training verbonden.

Neem contact op

nog niet
overtuigd?

Edwin Bokkers
Culinair Specialist

onze specialist
helpt je graag