dit heb
je nodig

Debic kookroom 20% original

1 liter
Art. nr. 284262

Bestellen

Ree stoofschotel in saus

4x 1 kilo
Art. nr. 523062

Bestellen

Spruiten schoon

1 kilo
Art. nr. 576255

Bestellen

Affila cress

Per bakje
Art. nr. 695718

Bestellen

Van Wijck walnoten stukjes

1 kilo
Art. nr. 696099

Bestellen

Joost & Paul Wild jus

Art. nr. 807542

Bestellen

Carnaroli rijst/riso voorgekookt

1 kilo
Art. nr. 809019

Bestellen

Bospeen geschrapt

1 kilo
Art. nr. 125450

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Wildstoof risotto met spruiten

  1. Rooster de walnoten in de oven op 160 graden voor 8 minuten.
  2. Rooster de bospeen en spruiten op ± min 180 graden met 20% stoom voor 10 minuten.
  3. Verwarm de risotto met 1/4 wildjus, 1/4 room en wildstoof tot een smeuïge massa.
  4. Garneer het gerecht af met de bospeen/ spruiten, walnoten en affila cress.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer