dit heb
je nodig

Zonnebloem olie

Art. nr. 805049

Bestellen

Pompoenpit olie

Art. nr. 814600

Bestellen

Brisket

Art. nr. 903536

Bestellen

Bellamy pompoensoep

Art. nr. 903900

Bestellen

Kervel

Art. nr. 318663

Bestellen

Five spices

Art. nr. 645605

Bestellen

Fles pompoen

Per stuk
Art. nr. 648345

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Basis bereiding flespompoen > voor bij alle gerechten!

  1. Schil de flespompoen en snij in gelijke plakken.
  2. Smeer de pompoen in met olie en de five spices kruiden.
  3. Vacumeer de pompoen stoom gaar in de oven op 100 graden voor ongeveer 20-24 minuten.

Bereiding gerecht

  1. Rooster de pompoen blokjes in de oven op 180 graden (7-8 minuten).
  2. Verwarm de soep.
  3. Garneer het gerecht af met de pompoen blokjes, geplukte brisket, kervel en de pompoenpitolie.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer