dit heb
je nodig

Witte Weijde jong belegen plak

50 plakken
Art. nr. 124419

Bestellen

Mesclume sla

Per bakje
Art. nr. 125280

Bestellen

Bresc Salsa mango habanero

1000 gram
Art. nr. 585300

Bestellen

Chaupain rustiek 18mm

5 stuks
Art. nr. 802957

Bestellen

Bresc Tomaten salsa

1000 gram
Art. nr. 803469

Bestellen

Hickory saus Barbecue saus

2,5 kilo
Art. nr. 806863

Bestellen

Pulled Chicken

1 kilo
Art. nr. 807077

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Melted toast met pulled chicken

  1. Besmeer het brood met de tomaten salsa.
  2. Beleg het met kaas, pulled chicken, sla en besmeer het met mango salsa.
  3. Herhaal dit nog twee keer en eindig met kaas op de bovenste plak brood.
  4. Bak het af in de oven ± 8 minuten op 230 graden.
  5. Serveer het met barbecuesaus.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer