“Melted toast met arrabbiata saus”

dit heb
je nodig

Batard zuurdesem wit

1100 gram
Art. nr. 908394

Bestellen

Bellamy Arrabbiata

1 liter
Art. nr. 907484

Bestellen

Portobello gesneden

1 kilo
Art. nr. 800640

Bestellen

Olijfolie extra virgin

1 liter
Art. nr. 792373

Bestellen

Gruyere

1 kilo
Art. nr. 734306

Bestellen

Rucola

125 gram
Art. nr. 322245

Bestellen

Witte basissaus

500 gram
Art. nr. 304751

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Melted toast met arrabbiata saus

  1. Snijd plakken van het zuurdesembrood.
  2. Besmeer de bovenste sandwich plak met bechamel en gruyère en gratineer deze in de oven tot goudbruin gekleurd.
  3. Besprenkel de onderste plak brood met olie en toast deze in de oven.
  4. Bak de portobello in de pan kort en bondig.
  5. Smeer de onderste plak broos in met de arrabbiata en leg hierop de portobello plakjes.
  6. Leg de rucola en vervolgens de gegratineerde plak brood erop en serveer.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Bekijk alles

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer