dit heb
je nodig

Bellamy mosterdmayonaise

Art. nr. 907435

Bestellen

Chaupain Casino Mais

Art. nr. 908345

Bestellen

Rucola

Art. nr. 322245

Bestellen

Zuurkool

Art. nr. 649767

Bestellen

Brisket

Art. nr. 903536

Bestellen

Bellamy pompoencreme

Art. nr. 904047

Bestellen

aan
de slag

volg de
instructies

Mais toast smokey brisket

  1. Lek de zuurkool uit en verwarm de pompoencrème.
  2. Schep de mosterdmayonaise in een spuitzak.
  3. Snijd de pickels grof.
  4. Snijd dunne plakken brisket en verwarm deze aan beide kanten in een pan of oven met iets aanhangend jus.
  5. Toast het brood aan beide kanten.
  6. Bouw het gerecht op en maak af met de mosterdmayonaise.

Vraag het
aan de chef

Emiel Oosting
Docent SVH koksopleidingen

meer van
Chefs Gemak

Chefs gemak

Gepocheerd ei met steak tartaar

Gepocheerd ei met steak tartaar

Lees meer
Tiramisu Advocaat - Chefs Gemak

Chefs gemak

Tiramisu met advocaat – Chefs Gemak

Tiramisu crème, advocaat, witte chocolade en koffie

Lees meer
Tiramisu tartelette framboos

Chefs gemak

Tiramisu tartalette framboos

Tartelette framboos met mascarpone mousse

Lees meer